Netes baratsgaok-ezeket az ismeretsegeket ugyanolyan fontosnak tartjatok, mint az igaziakat? Ha vege, ugyanugy "gyaszoljatok"?
"aham ertem... es olyankor pl , egy ideig varsz, es rakerdezel? Magyarazatot varsz? Igen, azt tudom, hogy nem tul kellemes, mikor valaki eltunik, te meg ulsz ott , es nem erted hogy mi van"
Igen most pl ezt csináltam, de csak egy hét után jött válasz. Kaptam vmi magyarázatszerűséget, de nem igazán érzem h szeretne beszélgetni úgy mint régebben. szóval most nem tudom hogyan tovább, lehet eltávolodunk. amúgy nagyon kivoltam amíg nem jött válasz :P h most mivan..
Nekem van egy haverom, akivel még nem találkoztunk élőbe, de már közel egy éve beszélünk kb naponta msnen. Igazából ha több napig nem jön fel vagy ilyesmi, rákérdezek, mit csinált, ilyesmi, mert én tényleg barátként tekintek rá, függetlenül a korkülönbségtől is, és ha napokig nem látom fent, már egy picit aggódok, mi történhetett vele. Ráadásul olyan dolgokat is meg tudunk beszélni, amit egyébként mással nem. Persze ez azért van gondolom, mert msnen nem látjuk egymást, ha valami cikiset írunk, úgyse látjuk a másik fintorgó arcát, stb. :D Élőbe biztos másabb lenne.
14/l és a srác 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!