A testvérem miért ilyen féltékeny rám néha?
Ő folyton megkap mindent( 1 évben 5-6 pár cipő, ruhák, kirándulások, stb.), míg nekem elég 1 pár cipő 6-7 évig, negyedannyi dolgom, nincs mint neki.
Ma például vettünk anyummal 1 nyári cipőt, mert gyáltalán nem volt, s erre a testvérem nagyon megharagudott (mikor neki 15 pár nyári cipője van).
Most mit tegyek?
Én nem a dolgaimmal vagyok így. Anyám figyel rá, hogy legyenek ruháim, cuccaim, plusz van egy nagyon aranyos nagyim, aki rám áldozza a nyugdíját, hogy olyan dolgokat vegyek, amire semmi szükségem. xD
Viszont én naponta elbőgöm magam napközben vagy este, mert látom, ahogy a húgom kiabál a szüleimmel, vagy hisztizik, bőg, utána meg őt dajkálják, meg szeretgetik, hogy "dehát ő még kicsi". (11L)
Ellenben nekem meg lett mondva, csak akkor beszélek, ha kérdeznek, valami rosszat mondok megy a kiabálás, néha egy-két pofon, és takarodjak a szemük elől. Hiába sírok, itt átkozottul nem érdekel senkit.
De nem baj, én már hozzászoktam, elfogadtam, tudom, nyilvánvalóan bennem van a hiba. Ezért is tanulok ezerrel, hogy elmehessek kollégiumba, és miután felnőttem, eltűnjek a pokolba innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!