Hogy vegyem rá a szülőket, hogy elengedjenek buliba? Ti hány évesen kezdtetek eljárni "éjszakázni"?
Tegnap 21:34-es
Nagyon értelmes tanácsokat adsz egy kis tininek. Ha egyszer csinál ilyet, tuti, hogy többet sehová sem fogják elengedni. Azonnal eljátszotta a szülei bizalmát.
Persze lehet, hogy te is még csak kis tini vagy és úgy osztod az észt:)
Egyébként lehet, hogy segít, ha ismerik a barátaidat, akikkel mennél. Ha tudják, hogy ők megbízhatóak. Esetleg ígérd meg, hogy bizonyos időközönként felhívod őket a buliból, hogy lássák, nincs semmi bajod. vagy ne akarj azonnal reggelig maradni. Talájatok ki valamilyen kompromisszumot.
Én 15-16 évesen "kezdtem el" bulizni. Ez abból állt,hogy barátnőmnél aludtam,és vele elmentünk ide-oda. Anya erről nem tudott,apa igen,ő megengedte. Ez olyan 2-3-4 havonta egy alkalmat jelentett. Aztán amikor már majdnem 18 voltam,akkor engedett el anya először úgy,hogy otthonról elmehettem bulizni. De az utolsó busszal haza kellett jönnöm(ez este 11 órát jelentett). 18 évesen egyszer maradtam úgy,hogy első busszal jöttem haza. Aztán elmentem egyetemre,koliba,ott már járhattam amennyit akartam. Azóta ha itthon vagyok is,amikor,ahová akarok eljárkálok,csak mondom,hogy elmentem ide és ide,majd jövök. Igaz,már kinőttem a bulizós korszakom:-)
De azért nem ajánlom,hogy kövesd a példámat. Kérdezd meg őket,és próbálj kompromisszumot kötni. Próbálják ki egyszer,hogy milyen lenne,ha elmennél egy reggelig tartó buliba. Aztán majd ha látják,hogy semmi gond,tényleg hazaérsz akkorra,amikor mondják,akkor el fognak engedni máskor is.
Egyébként még bőven ráérsz az éjszakás bulikkal. Majd eljön annak is az ideje. Ne akard túl korán kiégetni magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!