Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap megyek segíteni egy...

Holnap megyek segíteni egy rádiónak, de anyámnak nem szóltam róla, mert 100, hogy nem engedne. Vagy szóljak neki? 17l

Figyelt kérdés
Ásványvizet osztanak a forgalmasabb utakon. És én is a képbe kerültem. 1 óránál nem hinném, hogy tovább tartana.
2011. júl. 11. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Mond meg, hogy hol leszel, mikor érsz haza, és hogy telefonon el tud érni. Semmiképp ne hazudj, csak ne mondj el mindent.

21/l

2011. júl. 11. 18:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Úgysem füllentek nagyok, ha azt mondom, hogy az ismerősömmel leszek a városban... Telefon meg mindig van nálam, elérhet bármikor.
2011. júl. 11. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem mindenképp mondd el, hogy hova mész.

Mert igenis történhetnek rossz dolgok.

Mint például az unokatestvéremmel, aki nem szólt otthon, hogy elmegy vmit vásárolni barátnőkkel.

És az átjárónál, a járdán gázolta el egy kocsi, és a szüleit egy idegen hívta fel a korházból.

Az unokatestvérem sem akart rosszat és mégis mi lett a vége.( és még számtalan ilyent mesélhetnék).

2011. júl. 11. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Fúúú de túl lett komplikálva ej. Lefogadom hogy semmi bajod se lesz, kimentek szétunod magad miközben néhány embernek adsz pár ásványvizet azt hazamész. 17 évesen feltételezem tudsz vigyázni magadra, ha nem (amit kétlek).. hát úgy sem egyedül leszel. És kétlem hogy majd egy idegbeteg sofőr lehajt az útról egyenesen felétek csakhogy elvegyen egy ásványvizet.

Igaz elmondhatod anyukádnak nem legjobb titkolózni meg hazudozni, de amugy meg jó az hogy bementek városba ha amúgy is szoktatok barátaiddal vagy fagyizni.

2011. júl. 11. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Illetve még annyi, hogy történhetnek rossz dolgok, de nem hiszem hogy az hogy ásványvizet osztogatsz növelné az esélyéét ezzel az erővel ki se mozdulj mert kitudja mi lesz ha leszállsz a 4-6 os villamos akármelyik megálójánál ami elég forgalmas.
2011. júl. 11. 19:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Itt még villamos sincs:DDD
2011. júl. 11. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel ne menj ki az utcára, mert bármikor elüthet valaki.
2011. júl. 11. 20:16
 18/18 anonim ***** válasza:

ki ne menj!!!

mivan hogyha rádzuhan egy meteorit, amit petőfi sándor dob rád, jézus krisztus parancsára, és emiatt apokalipszis lesz :O :S

2011. júl. 12. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!