Segítenéd önmagát ellátni nem tudó, fogyatékos rokonodat, ha egyedül maradna?
Figyelt kérdés
Akivel párnaponta biztos beszélsz telefonon és elég gyakran találkoztok, jó a viszonyotok. Ha magára maradna, mit tennétek, saját magatok segítenétek neki? Esetleg anyagilag támogatnátok, ha kell mellé valaki, aki ellátja? Vagy hagynátok a fenébe, oldja meg, ahogy tudja?2011. júl. 11. 14:39
21/23 anonim válasza:
Jah most olvastam, hogy szellemileg épp.Akkor fordulj a Támogató Szolgálathoz, a városodban, ők ezeknek az embereknek segítenek a hétköznapi dolgaik ellátásában.És ha már anyagilag támogatod, akkor fordítsd erre, de amúgy lehet ez nem is kerül még egy minimális összegbe sem mert lehet az állam támogatja.
22/23 anonim válasza:
Nyilván akkor támogatnám anyagilag,ha a keresetem,akármim elég arra,hogy én/családom normálisan megéljek/jünk belőlle.Amugy heti 2-3 talizást tudnék válalani.Persze ehez szoros kapcsolat kell.
Nemvagyok túl család centrikus,bár ez változhat az idők folyamán.
23/23 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolatom vele, akkor mindenképp-persze olyan mértékben, ami az erőmből kitelik, illetve azért jó lenne, ha maradna időm magamra/a röbbi szerettemre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!