Tamás, Balázs, Zétény vagy Matyi?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 20:52
21/30 A kérdező kommentje:
Török a vezetéknév. De lehet h változtatok.
2011. júl. 9. 22:14
22/30 anonim válasza:
Különösebben egyik névhez sem fűznek pozitív érzelmek, mind elég gyakori, talán a Mátyás a legritkább közöttük. És legalább igazságos Mátyásra asszociálok róla:) Vagy Ludas Matyira!:D
Ha tényleg csak ezek vannak terítéken, akkor Mátyás.
26/30 anonim válasza:
Ha marad a Török, akkor jól hangzik a Török Tamás, ha dupla keresztnévben gondolkodtok, akkor a Török Tamás Balázs, vagy ha alliteráló dupla keresztnévben, akkor a Török Tamás Tihamér. Egyébként miért ezek jönnek szóba? (Csak érdekel) És miért változtatnál vezetéknevet? Felveszitek egymásét a pároddal? (Bocs, ha sok a kérdés, de hát ez a gyakorikerdesek.hu :)
28/30 anonim válasza:
Én is csatlakozom az előző hozzászólóhoz: jól hangzik Török Tamás, bár..nekem a Török Balázs is szintén tetszik :)
29/30 A kérdező kommentje:
Azért változtatnék vezetéknevet, mert el akarok szakadni a családtól.
A keresztnevek meg azért ezek, mert pillanatnyilag ezek tetszenek legjobban. MOndjuk a Balázshoz nekem is elég bonyolult érzelmek fűződnek, szóval nem tudom h jó ötlet-e a fiamnak ezt a nevet választani.
Ha valakinek van jó vezetéknév-kersztnév ötlete akkor jöhet:DD
2011. júl. 10. 18:47
30/30 anonim válasza:
Török TAMÁS!! Imádom a Tamás nevet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!