Hogyan mondjam meg anyámnak hogy ne szóljon bele és szálljon ki az életemből?
Úgy értem tény hogy kértem tőle segítséget párszor mert sajnos más választásom nem volt de ő ezzel mindig vissza élt és rám szállt!Ha én valakinek segítek akkor azt feltététel nélkül teszem és nem kérek tőle számon semmit és nem élek vissza a helyzetemmel,na ő mindig ezt teszi bármi ilyen szituáció van,azt gondolja hogy ha ő segít akkor onnantól kezdve már ő irányít,én segítettem nagyon sok barátomnak,ismerősnek,anyámnak is többek között de soha nem voltak feltételeim hanem én azt szívből tettem.
Na ő nem ilyen,mert ha valamit segít akkor azokat feltételekhez köti,bezzeg ha neki kell segíteni akkor egyből ugrani kell minden feltétel nélkül!
Lehet hogy én gondolkodok furcsán vagy hülyén de én a gyerekemnek feltételek nélkül segítek és nem mondom azt hogy ok segítek de csak akkor ha és ha és ha......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!