Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszakítanád a barátságot...

Megszakítanád a barátságot egy fiú miatt? Meg tudnád bocsátani?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok. 2 éve járok egyetemre, és szerelmes vagyok az egyik csoporttársamba. Nagyon, mindennél jobban. Őnem szeretne kapcsolatot, nem is szokott csajozni, elég félénk,1x megcsókolt, de nem lett járás. A legjobb barátnőmnek bemutattam egy buliban ezt a fiút. Hiba volt. A napokban a fiú nálam volt és a legjobb barátnőm írt neki facebookon chaten, hogy nagyon várja hogy találkozzanak és meghal a vágytól, hogy az övé legyen, ilyeneket írt. Annyira meglepődtem, szóhoz se jutottam, és megkérdeztem a fiút, hogy ez miii??? Mondja hogy régóta ilyeneket ír neki. A legjobb barátnőm ilyet írt a pasinak, aki a szerelmem. Teljesen ki voltam, bőgtem, és megfogadtam, hogy sosem bocsátok meg neki.

Azt mondta egy barátom túl komolyan veszem. Szerintetek?

2011. júl. 7. 02:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Aki írta, hogy hülye liba vagyok az elhúzhat innen a p*csába. Ilyen gyökerek ne irogassanak.
2011. júl. 9. 22:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Most te is bemutatkoztál kérdező....
2011. júl. 10. 10:02
 23/24 A kérdező kommentje:
Ennyi alapján? Minek jön ide fel az, aki csak hülye libázza a másik embert? Normálisan beszéltem eddig én is, de ha más ilyen mit mondjak? Ó köszi a kedvességed, vagy mi??:S Úristennn...
2011. júl. 10. 15:03
 24/24 anonim ***** válasza:

véleményeket kértél,kaptál. az is a szellemi szintre vall,ha csak azt vagy hajlandó elfogadni,ami neked tetszik,ami hasonlít a te álláspontodhoz. ide írtak neked-segítségképpen-nálad tapasztaltabb emberek is h felnyissák a szemed,miszerint roppant gyerekesen viselkedtek,és olyanon veszekedtek ami igazából ne is létezik. volt aki megelégelte h ennyire nem érted és ezért le libázott.

az az intelligens ember,aki azon a véleményen is legondolkodik,ami más mint az övé. elvégre azért kértél tanácsot,h több szemszögből is lásd a szituációt.

én személy szerint sajnálom h nem látsz tovább az orrodnál. de ha neked jobb puffogni,sírni,hisztizni a semmin, a helyett h megértenéd h a barátnőd semmi rosszat nem tett,max egy butaságot csinált amit meg lehet beszélni, és a pasival kéne megszakítanod a kapcsolatot,aki kavar kettőtök között,akkor sopánkodj tovább és rúgj fel egy barátságot egy olyan fiúért aki rád se bagózik.

2011. júl. 10. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!