Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az viszi sokra, akit...

Miért az viszi sokra, akit kirúgnak/otthagyja az egyetemet?

Figyelt kérdés
3 ilyen ismerősöm is van, 24-25 évesen vállalkozóként annyit pénzt keresnek amennyit egy diplomás sosem fog. Miért van ez?
2011. júl. 5. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind hülyeség. Anyuci-apuci gazdag, ennyi az egész, valószínűleg ezért rugták ki az egyetemről az illetőt, mert hát minek neki diploma, apu eltartja... Ugyebár egy cégalapításhoz kezdőtőke kell, nem lehet üres pénztárcával kitalálni, hogy én most megalapítom a XY mérlegképes Könyvelő Kft-t, és hopp, holnapra ott is lesz. Ez a baj a mai Magyarországgal, hogy csak abból lehet valaki, akinek anyu meg apu bankár, igazgató, ügyvéd, stb. volt még a kommunista rendszerben, akik meg megtanulnak becsületesen egy szakot/szakmát, azok senkik lesznek, mert nem volt ott 20 évesen apu és anyu, hogy valóra váltsa az álmaikat...
2011. júl. 6. 02:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsónak van leginkább igaza. Mert azért egyetem kirúgás =/= siker. És olyat én is láttam hogy gyerek be járt suliba de minek? Otthon úgyis várta a money meg minden más, jó persze azért hogy azért ő se full hülye legyen, de nem ezen múlt a sikere.

Mondjuk ettől ők még csinálhatták háttér nélkül, téged is kirúgnának lehet benned is lenne valami hogy igeen na majd most jól megmutatom, azt mire észbe kapsz már sikeres vagy. Egyébként azért visszaüthet, most ennyit keresnek ok de később változhat.

Meg az is igaz hogy Magyarország azért nem épp a lehetőségek és egyenlőség hazája. Ha már úgyis szóba került Alekosz is valami 450ezret kap 1 óráért ha megy valahová, más meg ássa el magát...

2011. júl. 6. 12:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Bill Gates,Steve Jobs,az Oracle tulajdonosa.

De említhetem több spanomat is akik csonton vannak zsével már 20-n évesen is és élnek mint marci hevesen.

A diploma semmire se garancia,ami jó lehet azok a műszaki szakok ezek még érnek valamit,meg az MBA képzések,orvosi,a többi sajnos nem sokat ér,jogi se már.

A szakmunkás papírok talán még jobbak.

És nem apuci ez hülyeség,hanem volt ötletük,akarták a pénzt akarták a sikert azt akarták,hogy csonton legyenek zsével,voltak céljaik,és megállás nélkül dolgoztak érte szal nem a 8 óra múlva felállok mentalitás hanem akár napi 30 órát is.

2013. jan. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!