Mi tetszett meg a jelenlegi párodon legjobban?
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 18:51
21/34 anonim válasza:
az artatlan nezese ( olyan artatlanul nez h jon h sajnaljam meg) es a nagy pocakja
22/34 anonim válasza:
Először a gondololatai, hogy végre egy ember, akivel egy húron pendülünk, és ugyanazt szeretjük, és hogy milyen bölcs és jó dolgokat mond. Azután a szép mély hangja, majd a gyönyörűen összerakott karakteres férfias és érzékeny arca, szép keze, nyaka füle, nyúlánk termete, formás feneke. 6 éve.
22L
23/34 anonim válasza:
Az hogy mindenről el tudtunk beszélgetni és ua gondoltuk a dolgokról!és a ffias kinézete 23/L
25/34 anonim válasza:
Én nem is tudom... ... ...
Ez gáz? :s
Bár elsőre nem is tetszett...azt gondoltam róla, hogy "na ez is jó nagy paraszt!"...állandóan szívta az orrát...most is mindig azt csinálja, de ez nála "megszokás", mert nem is folyik az orra...:S :D
26/34 anonim válasza:
A barna bore, a vakito mosolya, es a humora.
Aztan meg a teste...hmmmmm :D
27/34 anonim válasza:
minden.nem is tudom.maga a pasi.ränztem es elolvadtam,de ö is:D..mär kisbabänk is van,most mäsfel eves..ja..es amikor megismerkedtünk nem beszeltünk közös semmilyen nyelvet..ö külföldi.de persze mär igen:)
29/34 anonim válasza:
Мне понравилась нога сексуального лучшее:)
30/34 anonim válasza:
Belsőben az, hogy totál egyformák vagyunk belülről, ugyanazt gondoljuk és egyszerre is sokszor ugyanazt mondjuk... Külsőre a haja és a mosolya tetszett meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!