Közös fürdő probléma. Most tényleg én reagálom túl, és ez a normális minden családnál?
Eddig külön fürdőszobám volt az emeleten, ahol a szobám is van. Most ki kell cserélni a csempét, meg még nem tudom kit kell vele csinálni, mindegy.
A lényeg az, hogy így ugyebár a lenti fürdőt kell használnom. De a család többi részének az a normális, hogy nem csukják be az ajtót fürdésnél. És leszólnak engme mindig, amikor becsukom..
A másik meg az, hogy nem szokásuk kopogni. Ha wc-n vagyok, ha fürdök, mindig bejönnek.. És van, hogy fürdök, ők meg szó nélkül nagy wc-znek!!
Én egyáltalán nem vagyok ehhez hozzászokva. De most ez normális és csak én reagálom túl (szerintük ez így van)?
16/L
"Nekem sem tetszene. Nem is értem, hogy hogy tudnak emberek olyan lakásban élni, ahol a WC a fürdőben van! O.o"
Hát mondjuk elég sok ilyen lakás van, alapból ebben nem tudom, mi a durva, attól még nem muszáj az épp fürdőnek a másik kulázását végignézni...
Nekünk két fürdőnk van, az egyikben wc is van.
hehe, de nem értem, a apád is be megy mikor zuhanyzol, mert addig mondom jó ha anyukád, de apukád !! :S
Mert hát 16 évesen azért nem vagy kisgyerek, hogy kicsit furcsa ha az apa be megy egy szobában ahól a 16 éves lánya mesztelenül van
Ez a válasz 51%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:49
Ha jól értelmezem, akkor akik lepontoztak, azok élvezik, ha sz*rnak mellettük, amikor ő fürdik?? Váljék egészségükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!