Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon egyedül érzem magam....

Nagyon egyedül érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bármi bajom van magamban kell tartanom. Nem tudom elmondani senkinek mert még a legjobbnak hitt barátaimban is csalódtam. A szüleimre (apára számíthatnék de vele ilyenekről nem szoktam beszélni), tesómra nem számíthatok. Szerelmem meg nincs. Ha meg nappal "véletlenül" elsírom magam az rajtam nagyon látszik és anya addig nem hagy békén ameddig el nem mondom, hogy miért (olyankor kitalálok valami kamuszöveget). Én meghallgatok bárkit (akár egy idegent is) engem meg nem hallgat meg senki. Csak beszélnek a barátnőim is a barátságról, de a mikor szükség lenne rájuk egyik sincs sehol, én meg legyek ott mindig. Lehet, hogy hülyeség de én minden bajomat a kutyámnak mondom el, talán ő ért valamit. Utálom, hogy magamban, sötétben amikor nem lát senki akkor kell kisírnom magam de akkor sincs ott senki aki megvigasztalna vagy valami, pedig néha jól esne. Még ha tudom előre, hogy csalódni fogok akkor is belemegyek hülyeségekbe és a végén megint csak nekem lesz rossz. Mit csináljak?

14L

2011. jún. 30. 15:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyiben fog segíteni amit írok, de azért megosztom veled.

19 vagyok anyám halott, barátaim csak hülyülésre jók gondokat megbeszélni nem, nővérem van... hát az esetek túlnyomó részében inkább egyezkednék egy terroristával mint vele egy szót is váltsak.

Lassan ott tartok, hogy nem merek hazajönni, vagy ha itthon vagyok nem merek kimenni a szobámból. A saját házamban nem merek hozzányúlni semmihez... lassan már enni sem merek, csak akkor eszek egy keveset ha nem látnak.

Nekem nem mondasz újat. Jó pár éve ugyanaz a nóta. Jó párszor öngyilkos kísérleteim is voltak, de valaki mindég megakadályozta. Egy depressziós besavanyodott kora vén nő vagyok... és ez király! Nekem legalább is nem tudom mi bajod van xD

2011. jún. 30. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!