Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy rázzam le mára a férjem?...

Hogy rázzam le mára a férjem? A szitu hogy szórakozni mentünk volna az én kedvemre Volt-ra. De nekem megjött és fáj nagyon. Miattam vett ki szabit de nem akarok vele lenne. Csak bebujni a meleg ágyba egyedül stb.

Figyelt kérdés
erős menzesz illetve lehet hogy vetélés. egyedül szeretnek lenni de nem akarom megbantani. nélkülem nem megy voltra mert öt nem is érdekli.valahogy le kéne ráznom finoman de hogy?
2011. jún. 30. 08:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém van, mert anyum pontosan ugyanilyen tipus, mint én vagyok. Őt is ha beteg vagy fáj valamije, akkor békén kell hagyni egyedül szenvedni. Na én meg dettó ilyen vagyok.

A páromnak természetesen el tudom mondani, csak az a baj, hogy nem érti meg. Ő segíteni akar. Ő jót akar. Ő mellettem akar lenni. Ő sz@ar embernek érzi magát, ha ilyenkor magamra hagy.

Ha van valami elintéznivaló, akkor megkérem, hogy intézze el helyettem. Legalábbb hasznosnak érzi magát. ha nagyon nem tágít, akkor felhívom anyut, hogy jöjjön át és tegyen valamit az ügy érdekében.

2011. jún. 30. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha vetélésgyanús vagy, akkor irány a kórház, mielőtt kivérzel.

Egyébként meg ha szabit is vett ki, nem tudod "lerázni", akkor is bunkóság, ha rosszul vagy. Az érthető, hogy nincs kedved bulizni, de az nem, hogy hülyét csinálsz belőle. Kérd meg, hogy bújjon melléd az ágyba, nézzetek valami filmet együtt. Ha maszírozza a hasadat, az enyhíti a görcsöket.

(A vetélésre viszont nem jó.)

2011. jún. 30. 09:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Na most szedjük külön! Ha vetélsz, akkor irány az orvos! Ha menstruálsz, akkor én ajánlom a cataflam-ot, ha van otthon (receptre adják csak) nekem csakis az vált be mensi fájdalmakra. Nem értem, miért ne mondhatnád meg a párodnak, hogy "drágám rosszul vagyok, most csak magamban szeretnék lenni a fájdalmammal együtt, kérlek ne haragudj, hogy így alakult, de nem tehettem róla." Nincs az a normális ember, aki ezen megsértődne.....Egyébként azt észre is fogja venni rajtad, hogy fájdalmaid vannak, nekem is szülés előtt még iszonyúan görcsölt mindig a hasam, többnyire hánytam, hasmenésem volt minden, nem tudtam, melyik oldalammal forduljak a wc felé.... De hát ezt nem lehet nem látni az emberen, halál sápadt és minden baja van.
2011. jún. 30. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:

A Cataflam nekem sokkal jobban segített menszre, mint az Algopyrin, vagy Algoflex-M, azt én is ajánlom, bár egyénfüggő, kinek melyik válik be jobban.

A gyógyteák, hasmasszírozás (persze még több segítség is van) sem rossz ötlet görcsök enyhítésére. Csak próbálgatni kell, kinek melyik.

2011. jún. 30. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!