Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb testvéri...

Melyik a legjobb testvéri kapcsolat szerintetek? Fiú-lánytestvér, idősebb fiatalabb,1-2 vagy több testvér?

Figyelt kérdés

Nekem például két öcsém van,és elég sok korkülönbséggel. Soha nem értettük igazán meg egymást,nem vagyunk úgymond jó testvérek egyikkel sem.

Nagyon szerettem volna ha van egy lánytestvérem,de sajnos ez van. 32/N

2011. jún. 28. 23:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy nővérem van, és mióta elköltöztünk otthonról, azóta békésebb a viszonyunk. Nekünk jót tett a különélés... Nem szívesen mondom ezt, mert szeretem és segítünk is egymásnak, ahol csak tudunk, de amíg otthon voltunk, nagyon nem tudtunk egyezni... 22/L
2011. jún. 29. 02:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem bátyám van, 2 évvel idősebb nálam. Sokat szivatjuk egymást, de nagyon-nagyon szeretem. Bár csak féltestvérek vagyunk, jól kijövünk. Pont most voltunk sétálni meg beszélgetni :) :D 15/L
2011. jún. 29. 02:54
 13/15 anonim válasza:

Nekem van egy édes tesóm, aki lány és idősebb nálam, van egy féltesóm, aki fiú és fiatalabb, meg 3 mostoha tesóm (anyu élettársának a gyerekei), egy húg, öcsi, és bátyó. Szóval nekem van mindenféle tesóm, de a legjobban az öcséimmel jövök ki, közülük is inkább a kisebbel. A lánytesóim idegesítőek, a bátyám meg magának való.

18/L

2011. júl. 5. 19:37
 14/15 sanyika007 válasza:
Tesóból a minél több annál jobb elvét vallom. Nekem mákom van, mert az öszes tesóm szeret és ez nem túlzás. Sőt az unoka tesók is. Szóval törödni kell a tesókkal és szeretni őket. A többi megy már magától
2011. aug. 23. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyesnek van igaza. Nekem is fiúként nővérem van és imádjuk egymást. :)
2023. máj. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!