Almodtatok mar olyat hogy a csaladtagjaitokal szexeltetek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:15
12/26 anonim válasza:
Igen sajnos,és tinikoromban szerelmes voltam az unokabátyámba:xD
14/26 anonim válasza:
Pont egy hete kb, nővéremmel. Borzalmas volt felkelni és emlékezni rá, nem tudom honnan jött. Teszem hozzá szűz vagyok, barátom se volt még.
16/26 anonim válasza:
Miért pontozzátok le az igennel válaszolókat? Az álomról nem tehet az ember, és egyáltalán nem azt jelenti, hogy a valóságban is kufircolni akar vele. Szimbolikus.
17/26 anonim válasza:
Nem, akkora sokkot kapnék, hogy fel se kelnék.
18/26 anonim válasza:
Igen !És amikor feléredtem szörnyü volt alig tudtam utánna elaludni.
19/26 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, majdnem hánytam utána :S konkrétan nagypapámmal (JÉZUSOM)... hogy mit jelenthet azt nem tudom, de inkább nem is akarom megtudni. Igyekszem elfelejteni
20/26 wiWell válasza:
Én az egyik unokatestvéremmel, pozitív érzéssel ébredtem, el is mondtam neki, jót nevettunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!