Facér 40-es pasi? Valami gáz van?
biztos meg van az oka.
Jó nyomós oka.
Én 2 ilyet ismerek és igen, szerintem náluk van.
Az egyikük egyértelmű: gátlásos, nem néz ki jól, nagyon vékony, stb...Bár más pasi ilyen külsővel és egészséges magabiztossággal minden ujjára kap nőt. Munkát is csak az anyja segítségével tudott találni, minden sulit abbahagyott, totál depressziós és ez árad is belőle.
A másik viszont magabiztos, jóképű, bár még csak olyan 35-36 körül van, évek óta nincs senkije.
Ahogy beszélgettem vele, azt vettem észre, nem nagyon ért a nők nyelvén. Pl. meg van róla győződve, ha egy nőnek nincs orgazmusa, az nem élvezi a szexet. Ennek megcáfolására felhoztam magamat, de nem bírtam meggyőzni. Van egy imádott párom, a legszerelmesebb időszakunkban se volt orgazmusom, imádtam a szexet vele. De az illető úriember azt mondta, ő nem szeretné ha egy nő majd 15 év múlva a fejéhez vágná, hogy sose elégítette ki. Emiatt kérdőre is vonta annak idején 2 volt barátnőjét is, felemlegetve, hogy bezzeg egy másik barátnőjének volt vele orgazmusa. Szóval az a gond, hogy ő magára vette a barátnőjének az orgazmusképtelenségét és azt gondolta, a lány nem szereti őt igazán vagy hogy ő csinál valamit rosszul. Hát nem szeretnék ilyen pasival lefeküdni, hogy őszinte legyek. Hogy állandóan azon kelljen rettegnem, mikor lesz már végre orgazmusom, különben dobva leszek? Hálát adok az égnek, hogy az én párom egyéb jelekből pontosan tudja, mennyire imádok vele szexelni és még soha nem képzelte azt, hogy az orgazmushiányom valami nagy kielégületlenséget takar. Ehhez szerintem kell egy egészséges önbizalom a férfi részéről, ami ebben a srácban nem volt meg.
Ezen kívül elárulta azt is, hogy tinédzserkora óta vágyik a pisiszexre, mégpedig hogy őt alázzák meg a nők - de erről soha egyetlen barátnőjének sem mert beszélni. Valamint az a fajta ember, aki könnyen elveszíti a türelmét, simán el tudom képzelni, hogy egy idő után az asszonnyal szemben eljárna a keze.
Miért kellene rögtön arra gondolni, hogy "gáz" van, tehát valami nem stimmel csak azért, mert valaki nem ugyanúgy él és nem ugyanazt teszi, mint a többi ember?
Persze lehet mentális probléma is, de vannak agglegény típusok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!