Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Facér 40-es pasi? Valami gáz van?

Facér 40-es pasi? Valami gáz van?

Figyelt kérdés
ha egy pasi 40-42 éves korára még nem volt nős, gyereke nincs, a leghosszabb kapcsolata is csak 3 év volt ott lehet valami gáz vagy nem nagy dolog?
2011. jún. 27. 18:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%

biztos meg van az oka.

Jó nyomós oka.

2011. jún. 27. 18:57
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
Oka biztos van, de nagyon sokféle lehet.
2011. jún. 27. 19:03
 3/22 A kérdező kommentje:
nem impotens. van pénze is, háza
2011. jún. 27. 19:05
 4/22 anonim ***** válasza:
78%

Én 2 ilyet ismerek és igen, szerintem náluk van.

Az egyikük egyértelmű: gátlásos, nem néz ki jól, nagyon vékony, stb...Bár más pasi ilyen külsővel és egészséges magabiztossággal minden ujjára kap nőt. Munkát is csak az anyja segítségével tudott találni, minden sulit abbahagyott, totál depressziós és ez árad is belőle.

A másik viszont magabiztos, jóképű, bár még csak olyan 35-36 körül van, évek óta nincs senkije.

Ahogy beszélgettem vele, azt vettem észre, nem nagyon ért a nők nyelvén. Pl. meg van róla győződve, ha egy nőnek nincs orgazmusa, az nem élvezi a szexet. Ennek megcáfolására felhoztam magamat, de nem bírtam meggyőzni. Van egy imádott párom, a legszerelmesebb időszakunkban se volt orgazmusom, imádtam a szexet vele. De az illető úriember azt mondta, ő nem szeretné ha egy nő majd 15 év múlva a fejéhez vágná, hogy sose elégítette ki. Emiatt kérdőre is vonta annak idején 2 volt barátnőjét is, felemlegetve, hogy bezzeg egy másik barátnőjének volt vele orgazmusa. Szóval az a gond, hogy ő magára vette a barátnőjének az orgazmusképtelenségét és azt gondolta, a lány nem szereti őt igazán vagy hogy ő csinál valamit rosszul. Hát nem szeretnék ilyen pasival lefeküdni, hogy őszinte legyek. Hogy állandóan azon kelljen rettegnem, mikor lesz már végre orgazmusom, különben dobva leszek? Hálát adok az égnek, hogy az én párom egyéb jelekből pontosan tudja, mennyire imádok vele szexelni és még soha nem képzelte azt, hogy az orgazmushiányom valami nagy kielégületlenséget takar. Ehhez szerintem kell egy egészséges önbizalom a férfi részéről, ami ebben a srácban nem volt meg.

Ezen kívül elárulta azt is, hogy tinédzserkora óta vágyik a pisiszexre, mégpedig hogy őt alázzák meg a nők - de erről soha egyetlen barátnőjének sem mert beszélni. Valamint az a fajta ember, aki könnyen elveszíti a türelmét, simán el tudom képzelni, hogy egy idő után az asszonnyal szemben eljárna a keze.

2011. jún. 27. 19:06
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát az tuti, hogy nem az az elkötelezős típus. Valami lehet, nem véletlen ez.
2011. jún. 27. 19:06
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
Persze, csak ezek lehetnek mi? hogy nem áll fell neki, csaló, nincs semmilye mi? ugyan már lányok, hölgyek. Van mikor nem jön össze, rossz helyen keresgél az ember....
2011. jún. 27. 19:07
 7/22 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs vele,miért kell mindig hülyének nézni ha valaki Akár férfi akár nő nem a társadalmi elvárás szerint él.És nem mindenki alkalmas családra.És nem mindenkinél életcél a család.
2011. jún. 27. 19:07
 8/22 anonim ***** válasza:

Miért kellene rögtön arra gondolni, hogy "gáz" van, tehát valami nem stimmel csak azért, mert valaki nem ugyanúgy él és nem ugyanazt teszi, mint a többi ember?

Persze lehet mentális probléma is, de vannak agglegény típusok is.

2011. jún. 27. 19:09
 9/22 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem kell úgy élni ahogy a társadalmi "szabványok" de sokan azt mondják hogy az ilyen pasi defektes. és szerintem is van benne valami mert volt dolgom ilyennel. már annyira független lett ennyi éves korára hogy nem is bír már normális párkapcsolatot létesíteni,
2011. jún. 27. 19:11
 10/22 anonim ***** válasza:
75%
ugyan már. nem mindenkinek az életcéja a gyerek és a házasság. az emberek különböznek. amúgy annak is nagyon sok oka lehet,hogy a leghosszabb kapcsolta "csak" 3 év volt. nem biztos hogy gond van vele. én ismerek egy ilyen pasit , barátnője van együtt is élnek de nem akarnak sem gyereket sem házasságot.
2011. jún. 27. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!