Nem idegesítenek a párod dolgai? Ha igen, akkor mik?
De!Vannak dolgok amik néha idegesítenek, ha nekem is rosszabb kedvem van,pms-es vagyok!A rendetlensége
legfőképpen!
De én is szoktam őt idegesíteni néha,szóval kölcsönös!
Az idegesít benne a legjobban,hogy rendetlen. A koszos zoknikat lusta berakni a szennyesbe,mindenhol ledobálja,a konyhában(mellette van a fürdő) az egyik széken hagyja állandóan a mosnivaló ruháit,pedig onnan csak pár lépés berakni ahova való. Ha nekiáll főzni az egész konyha olyan,mint a tájkép csata után,beviszi a kaját az ágyba,majd miután végzett nem viszi ki,hanem lerakja az ágynak arra a felére,ahol én szoktam aludni,és nyugodtan nézi tovább a tv-t,ó és még mennyi ilyen van.... Még jó,hogy vagyunk mi nők! :)
26/N
13:07, legalább nem vagyok egyedül ezzel. :)
Az első 25 alkalom még vicces volt, de már nagyon idegesít... Ha meg megkérdezem, hogy segítsek-e valamit, akkor meg "szívem, ilyenkor hagyjál már"...
Viccelsz? Ha számít a véleményem,nincs olyan ember,aki minden irányból tökéletes lenne!!
2gyerkőccel vagyok itthon,útban a harmadik. Egyébként sem voltam nagy portölő soha (1-2 havonta kap el a portörlési-láz),ez most sincs másképp. De mostanában ha nem is napjában,de legalább heti 3-4 alkalommal az orrom alá dörgöli,hogy portalanítani kellene. Rendszerint olyankor jön rá így a dilihopp,amikor alig kell valamit csinálnia (fát hoz be,megeteti a kutyát).
Meg amikor "Ő spórolós" nem eszi meg a leves levét. A kenyér haját le kell neki vágni-így szokta meg- és este mindig megkérdezi,hogy mi a vacsi/ ergo szolgáljam ki.
Én is imádom,és Ő is elnéz 1-2 olyat nekem,ami rám igazán jellemző. Asszem ettől nevezhető 2 ember 1 párnak. :-D
Megint a 2gyerkőcös vagyok.
Eszembe jutott még valami. Az egyik ismerősünknek is 2 gyereke van,ők nagyobbak,és a párom rendszeresen megjegyzést tett itthon,hogy már megint mennyire fel vannak öltöztetve (20 fok,1 sapi,2 pulcsi,2 naci-nem vicc!) Erre tavasszal,szintén verő fényes napsütésben,20 fokban, velem vitázott,hogy adjak sapkát a csajokra,kell még egy pulcsi... Na,ezzel sikerült akkor kiakasztania.
Egyik válaszoló vagyok,még csak annyit,hogy ameddig
a szüleivel lakott,sokkal rosszabb volt,ő volt anyuci egyetlen pici fia és neki mindent szabad volt!Szétdobálni a ruhát,válogatni a kajában,pofákat vágni az ebédhez stb.
Nos mára már elég jó letört a szarva,már nem olyan....
A válasz megírásának időpontja: ma 13:18
egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!