Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves anyukák. Amikor megszül...

Kedves anyukák. Amikor megszületett a babátok a párotok vett valami ajándékot nektek? Vagy ilyenkor szokás venni valamit, ha mást nem is egy csokor virágot? Ilyen nagy eseményre mi lenne a legideálisabb ajándék?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Ha te vagy az apuka, örülhet a feleséged/barátnpőd, hogy ilyen figyelmes, kedves párja van! :)

Egyébként én nőként pl. egy csokor virágnak nagyon örülnék ilyenkor :).

2011. jún. 26. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Még nem szültem,de biztos szép gesztus lenne az odafigyelése.

Szép ajándék? .: odafigyelés,segítés a baba körül,apróbb ajándék mint pl.: virág,csoki,...de ez egyén függő

2011. jún. 26. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kulon ajandekot nem kaptam,viragot amugy se vesz soha.

Olyan rend vart itthon mint meg soha,minden be volt spajzolva kedvenc csokim,uditom,leste minden gondolatom.Nekem ez tobbet ert a vilag osszes viragjanal.

2011. jún. 27. 08:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem kaptam amikor megszülettek a gyerekeink,konkrétan még ebédet sem.10 nap nem evés és császár után hazajöttem a kórházból,éhesen,szédelegve,és kisség ingerülten kezdtem el egy 13cm-es vágással a hasamon főzeléket főzőcskézni,mert ő meg a nővérem nem tudták megoldani a feladatot,ezért fogta magát és elment étterembe enni,egyedül....Hát ilyen is van. Szerintem egy csokor virág,és egy kis figyelem megteszi,nagyon rendes vagy egyébként,öröm a tudat hogy ilyen férfi is létezik. Az egyik ismerősöm 26 szál vörösrózsát kapott(anniy évesen szülte a babát)és a csokor közepén volt egyetlen pici narancssárga rózsabimbó,az jelképezte a kicsi lányukat.Gyönyörü volt,még most is folynak a könnyeim ha erre gondolok.
2011. jún. 27. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Először én sem vártam semmit, nem is gondoltam, hogy fogok kapni a férjemtől. De aztán kiderült túl ideges volt :D

Első hetekben rengeteg figyelmet és törődést kaptam. (majd munkába állt újra) Sokat foglalkozott a babával, tehát mindent ellátott körülötte, nem csak nézte, hogy én mit csinálok. Bizony sokszor kivette a kezemből, hogy majd ő megpelusozza, megbüfizteti, lefekteti stb.

Egy hónap múlva kaptam egy sárga-fehér-vörös arany kombinációjából készült ékszerkészletet: fülbevalót, karkötőt, nyakláncot. Ugyanott készíttette ahol a karika gyűrűinket. :) Nagy meglepetés volt.

2011. jún. 27. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!