Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év alatti fiatalok ti...

20 év alatti fiatalok ti miket kaptok/kaptatok szüleitektől szülinapjaitokra?

Figyelt kérdés
Sokszor csodálkozom, hogy ismerőseim 2/3-a brutálisan drága ajándékokat kap(15 vok) : 60 ezres Telefon+pénz, plazma tv vagy xbox.. A mi családunk is jó körülmények közt él, megengedhetnénk magunknak, de én kb 25 ezer körül szoktam kapni, amit egyáltalán nem kevesellek, csak csodálkozom, hogy a többiek mért kapnak ennyire sok mindent?! Szerintetek melyik a 'normális'? Nektek erről mi a véleményetek? Köszi a válaszokat!!
2011. jún. 25. 11:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem sűrűn kapok ajándékot, ha kell v.mi, akkor magam választom ki. Nagyon másabb az ízlésem, mint a tömegé. Egyébként, főleg a praktikus dolgokat szeretem, meg a kreatív holmikat.
2011. jún. 25. 17:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Sosem kaptam túl drágát.

14 éves koromtól dolgozom én is (anya másdoállásbanbedolgozást csinált,segitettem én is rengeteget,abból vettem magamnak mindent,nyáron 12 óráztam 16 évesen az első gépemért)

Könyveket,ékszert (nem,nem aranyat),ruhát,apróságokat kaptam mindig.

Most már 24 vagyok,külön lakom,jól keresek,anyáék is jobban állnak sokkal,drágább dolgokat kapok (konyhai felszerelések 20-30 ezer értékben,nekem ez már a drága kategória,de én is veszek nekik dolgokat)

2011. jún. 27. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!