Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tibor, Márk, Béla vagy Kevin?

Tibor, Márk, Béla vagy Kevin?

Figyelt kérdés
ne csak egy nevet írjatook,hanem rakjátok sorrendbe:) vacilálok,így gondoltam megkérdezlek titeket.:)))
2011. jún. 25. 11:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
70%
Tibor, Béla (mondjuk én nem adnám, mert szerintem rohadt vicces, és mindenkit Bélának hívok... :D) Márk, Kevin
2011. jún. 26. 15:07
 32/34 anonim válasza:
64%
Szerintem: Béla, Tibor, Márk Kelvin. Indklás: A Béla besorolására két jó okom van. Az egyik, hogy az én nevem is Béla és így 16 évesen én vagyk az ifjabb Béla, az édesapám, és a nagyapám után. Továbbá a magyar történelemben összesen 7, azaz hetes király és miniszterelnök volt az ország vezetője ezzel a névvel hazánknak. Tibor is hasonlóan szép név. Nekem ők ketten állnak a legközelebb a szívemhez és ha nekem fiam lesz az enyémnek is biztos valami eredeti magyar nevet fogok adni. Nem pedig Márk, Kelveni meg még ki tudja mit. Magyarok lennénk hála az istennek vagy nem?
2011. aug. 1. 21:16
 33/34 anonim ***** válasza:

Béla, Tibor, Márk, Kevin

végül mi lett? :)

2013. jún. 17. 23:13
 34/34 A kérdező kommentje:
Márk lett a kis drága.:)
2013. jún. 21. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!