Hogy akadályozhatnám meg, hogy anyum pasija ideköltözzön hozzánk?
Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan fiatal, anyum pasija 10-12 évvel lehet idősebb nálam. És pont ettől tartok, hogy mi van ha megtetszem neki és ki akar majd kezdeni velem? Anyum meg állandóan dolgozik, én lennék itthon a pasival egész délután. Ennek semmi értelme, és eléggé félek a helyzettől. Szóval a kérdés hogyan akadályozhatnám meg, vagy beszélhetném rá anyumat hogy ne költözzön ide a pasi?2009. márc. 24. 20:39
11/14 anonim válasza:
Szerintem neked is egy kicsit jobban meg kellen bíznod anyukád pasijában. Nem mondhatjuk, hogy 100%, hogy ki akar veled kezdeni. Ha meg mégis közeledni próbál, akkor meg jobb, ha takarodik anyukád mellől is, akkor egy megbízhatatlan alak. Próbálj meg anyukáddal erről beszélni, hátha ő meg tudna egy kicsit nyugtatni, hogy egy kicsit jobban bízz a pasijában. Hátha most szerencsétek lesz.
12/14 anonim válasza:
Szerintem beszelj anyukaddal,mondd el neki,h mit erzel, biztos meg fog erteni!
Nekem annak idejen,mikor volt anyukamnak baratja, szoba se johetett volna ,h hozzank koltozzon, mert anyu pont attol felt,h esetleg nem fognak velunk jol banni, vagy bantani fognak. Mondjuk nem is volt belole gond.
Mellesleg abszolut megertelek, en is ki lettem volna,ha szoba kerult volna,h egy `idegen` egyszercsak odakoltozik hozzank.
13/14 anonim válasza:
Egyebkent meg ugylatom nem egyedi lenne az eseted:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
14/14 anonim válasza:
elég gáz anxa aki melett a lányát a kanjai zaklathatják és annyit vesz le h a lánya teszi tönkre a kapcsolatát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!