Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vehetnék a szomszédomnak?

Mit vehetnék a szomszédomnak?

Figyelt kérdés

1 éve költöztünk ide ahol most lakunk, és van a szomszédunkba egy hölgy, aki nagyon aranyos.

Múlt héten kaptam tőle borsót, babot...nem fogadott el érte semmit. Szeretném valamivel viszonozni neki a kedvességét, de egyszerűen nem tudom, hogy mivel? Olyan 55 év körüli.

2011. jún. 21. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én sütit sütnék
2011. jún. 21. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

sütiből vigyél neki, vagy ha valamit kézműveskedsz

Bolti dolog ezekre nem jó

esetleg ha kirándulsz, onnan valami semmiséget

vagy amiből neked lesz majd több, ingyen

pl. írógéppapír, vagy zacskók

2011. jún. 21. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ilyen házias a szomszédod, akkor vehetnél neki vmi olyat, amire tudod, hogy szüksége lenne a kertészkedéshez.

Ha ez nem fekszik Neked, akkor süss neki süteményt, vagy vegyél egy nagyobb bon-bont.

2011. jún. 21. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szintén a sütit tudom javasolni. De ne vegyél, csinálj.
2011. jún. 21. 13:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt, és az ötleteket is!:-) Akkor már csak azon kell gondolkodnom, hogy mit süssek neki:-)
2011. jún. 21. 13:08
 6/6 anonim válasza:
Ezt a szép gesztust mindenképpen viszonozni kell, de ahogy előttem is írták, ne vegyél, hanem inkább saját kezűleg csináld.A süti jó ötlet,vagy ha esetleg van a kertben neked is valami olyan termésed, amiből több lett, akkor kérdezd meg, hogy ne kell-e neki.
2011. jún. 21. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!