Elengednétek a 15 éves lányotokat a Kesha kapcsolat koncertre?
Ez olyan helyen lesz, ahova nyugodtan elengedheted. Szabadtéren, ráadásul központi helyen, ha a balhéktól félsz, akkor ne aggódj.
De mindenképp társasággal legyen, ne egyedül. Szerintem amúgyis a barátnőivel menne :)
legyen vele idősebb fiú, aki figyel és vigyáz rá. így nyugodtabb szívvel elengedném.
én is jártam koncertekre ennyi idősen, az ottani barátaimat bemutattam egyszer anyumnak, akik megígérték neki, h vigyáznak rám :D akkor voltam 16, a többiek pedig mind 20 fölött. szóval volt bennük felelősség.
Gondolom te egy aggódó szülő vagy! :)
nos, én is pont ebben a slamasztikában vagyok most, hogya tömeg miatt nem akar elengedni anyukám. Pedig 16 vagyok. És vagy egy 10 fős társasággal mennénk. És teljesne igaz az, hogy ez Kesha, semmi ne lesz, csak nagy show-t csinál. Szerintem tényléeg nincs mitől aggódni, pedig tudom, mik történnek mostanában a nagyvilágban. De ez T-Mobile koncert lesz, valószínüleg biztonságiszolgálattal. Nem kicsivel. Az, ha történne valami, az ő hirnevüket ronatná le, és szerintem fokozottan vigyáznának a rendre.
De amúgy engem is szülői kisérettel akarnak csak elengedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!