Tibor, Balázs vagy Mátyás?
Mátyás:)
vagy Török Ármin:)
ármin a kedvenc fiúnevem..hatezer balázs van,kislányom osztályába .most elsős..17 fiú van..és 7 balázs,vagy legalább a második neve.ez most komolyan!..
Nagyon szép vezetéknév szerintem,ugyhogy könnyen található hozzá egy szép keresztnév:)
Szóval Vagy Matyi,vagy Ármin:)
Nekem meg a Török Tibor pont nem tetszik.
Nem dallamos, nem kellemes a hangzása, nekem megtöri az a két t.
Én is inkább magánhangzós nevet néznénk hozzá.
Apukámat hívják Tibornak :)
Ettől függetlenül én a Mátyásra szavazok.
Balázsból rengeteg sok van. De a Mátyás egy nagyon jó név szerintem. Nem sok Mátyást ismerek, de akit igen, az mindegyik jófej, meg jól ki lehet velük jönni, stb. Meg olyan jól hangzik az is, hogy Matyi :) És nekem a Mátyás névről mindig az jut eszembe, hogy "Mátyás, az igazságos", ami szerintem kimondottan pozitív asszociáció.
Jaa, hogy Török a vezetéknév? Hát, akkor annyira talán nem jó párosítás a Mátyással :)
Ami szerintem jó lenne (de ez csak az én ízlésem): Roland, Viktor, Krisztián, Fábián, Dávid, Márton, Patrik.
Matyi. egyértelműen :)
ízlelgesd: Matyi...
ez minden életkorban klassz, csak serdülőként cikizhetik matyizással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!