Mi lesz most a gyerekekkel? Mit tehetnék? Ígérte, de megint semmi!
Szinte soha nem voltam még ilyen rossz helyzetben.A volt férjem nem fizeti már egy ideje a gyerek tartást,erre a hónapra ígèrte(szokás szerint)!A tartalékainkat meg már feléltük és ebben a hónapban már nem maradt pénzem.nincs kihez fordulnom.az önkormányzatnál elhajtanak,rokonaim nincsenek,barátok se igazán vannak...
Hová fordulhatnék?mit csináljak?
Van még 2 ezer ft-om aztán kifújt!:(
Más is van vagy volt ilyen/hasonló helyzetben?mit tett vagy tesz ilyenkor?
Ha fél évig nem fizet,akkor feljelentheted.
A gyerekeknek meg próbálj olcsó dolgokat venni:tészta,rizs,párizsi,zsemle(tom market:15Ft).
Nekem két gyerekem van-mi is napról napra élünk,de
megpróbálok nem kölcsön kérni,de most nehéz lesz,hogy itt a szünidő.Fel a fejjel és kitartást kívánok...
Köszönöm!
Az itteni családsegítő nem segít,de talán a gyàmügy,majd megpróbàlaom hàtha tudnak épkészláb ötletet adni a gyerektartással kapcsolatban.
Köszi a linkeket is,megnéztem,leírok pár dolgot.
Na igen.az állatok között is akad bőven ilyen.
Évekig nem mutatta a volt férjem hogy milyen is valójában.8 hónapos volt a kisebb fiunk mikor itt hagyott minket.most meg azt vallja magáról,hogy ő a legboldogabb ember,mert szerelmes.ennek még örülnék is ha legalább az anyagi kötelességeit teljesítené...
Na mindegy.
sajnálom,hogy a te apád is itt hagyott!
Köszönöm a válaszokat és ha lesz még akkor azokat is.a következö napokban sajnos nem tudom elolvasni őket de ha majd lesz idom megnézem.jóéjt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!