Ilyen kevés elég a boldogsághoz? Pedig nagyon szegények vagyunk.
Párom flekkent sütött, elmosogatott, hozott egy csokor virágot.
Kibékültem egy régi barátommal.
Hajnalban hazajött az elkóborolt cicám.
Nagyon boldog napom van és remélem nektek is.
Jövök ünnepet rontani, nekem ma készülni kell egy nagyon utált tárgyból, úgyhogy a mai nem jó nap számomra...
Ha ez nem lenne, akkor az lenne :)
Amúgy én ma annak örülök, hogy kicsit hűvösebb van, mert nehezen viselem a meleget. Van energiám, éber vagyok, a hangulatom is rögtön jobb :)
Köszi kedves Kérdező, hogy mosolyt varázsoltál az arcomra:D
Legyél mindig ilyen boldog mint most!
Látod, látod ez e nem mindegy, ha értékelni tudod az aprónak tünö dolgokat, amik valójában nagyon nagy dolgok. Kevés ilyen ember van.
Nekem is szerencsém volt. Pénteken 17-én a születésnapomon találtam egy munkát, ahol repül az idö, jó a pénz, rendes mindenki belértve a fönököt és ezen a napon találkoztam azzal a Növel, aki valamit elindított bennem és erre hosszú ideje nem volk képes senki.
Nekem is fülig ér a szám.
Ilyen kevés elég. Csak jó értékrend kell hozzá.
Nekünk fellépésünk volt a kórussal, ahol éneklek, és annyira megtetszett valakinek, hogy meghívott Kolozsvárra szerepelni. Nem tudom még, hogy fogom kifizetni az utazást, de már alig várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!