Üzletben nincs barátság. De ezt hogyan oldjam meg? Rúgjam ki a saját anyósom?
Figyelt kérdés
Van egy fagyizónk, amibe délettőt, míg a lányom bölcsibe van, én dolgozom, délután egy diáklány dolgozik.
Anyósomnak súlyos anyagi gondjai lettek, ezért megkért, hadd dolgozzon a szabadnapjain a fagyizóban.
Egy hónap kellett, hogy rájöjjek, azokon a napokon szinte mindíg csak veszteséggel zárt.
Rájöttem, hogy baromi sz.rul csinálja, ingyen osztogatja a fagyit, a barátnőit odahívja trécselni, áll a sor, az emberek pedig elmennek. A fagyizó híre is romlik.
sok fagyit meg öntök ki a kukába.
2011. jún. 18. 12:50
11/13 anonim válasza:
Nem szokás levonni az alkalmazott fizetéséből, ami kárt/veszteséget okoz?
12/13 anonim válasza:
Ez nagyon kegyetlenül fog hangzani, de üzletben nincs barát, nincs család. Azért mert ő neki anyagi gondjai vannak, neked ne csináljon. Vagy csinálja rendesen, mintha nem a menye lenne a főnök vagy ne alkalmazd. Sajnos a család és a barátok ha az alkalmazottaiddá válnak nagy százalékban (de tisztelet a kivételnek) elkanászodik. Mivel haver a főnök nekik mindent szabad, és még a főnök érzi magát szarul ha szólni kell. Mond meg neki, hogy te szívesen segítenél neki, de ez neked viszont rosszul jön ki. Esetleg odamehetsz a műszakjában (tudom nem érsz épp rá, de valahogy meg kéne oldani) és mikor ott áll a sor és beszélget a barátnőkkel, szembesíteni, hogy ennek most vagy vége van, vagy többet ne jöjjön. A segítségnek is van határa.
13/13 anonim válasza:
Én betiltanám, hogy egy vállalkozó rokont, barátot vagy ellenkező neműt, akitől akar valamit, felvegyen alkalmazottnak. Társnak bevehetné, a saját felelősségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!