Keresnem kell munkát mert ez így nem megy. Egyedül vagyunk, így sosem lesz életünk?
Anyu egyedül nevel minket,szinte alig van pénzünk. Szűkösen jövünk ki mindig hónap végére,kaja alig van itthon. Ruhát nem is tudunk venni,volt hogy a tesóm kinőtt cipőben járt suliba. Csekkeket mindig arrébb toljuk,és csak nő az adósság. Ha valaki beteg a családban,gyógyszert nem tudunk venni. Ha táborozik pl.tesóm osztálya,ő nem tud menni. Anyu egész nap dolgozik (a fizetése még így sem elég). Érettségivel nem talál normálisan fizető munkát,főleg hogy már 30-40 év közötti.
16 éves vagyok,elvileg mehetnék tescoba,mekibe dolgozni 6-8 órát suli idő alatt nem? Mellette délutáni suliba járnék (ahogy anyu is ezt tette régen). Lehetséges így? Anyunak már felhoztam ezt a témát,s nem akarja hogy dolgozó diák legyen belőlem,de észre kell vennie hogy más lehetőség nincs.
Szia!
Nem tudom nálatok, hogy van, de nálunk vannak úgy nevezett iskola szövetkezetek, akik kimondottan neked tudnának segíteni. Fogalmam sincs hova valósi vagy, de egy linket küldök: [link]
Aztán keresgess, én debreceni vagyok a hely ahol dolgozom rengeteg diák van. Szuper munkaerők! és valamikor régen én is, így kezdtem! Sok sikert és kitartás!
Minden jót!
Szia! Ha érdekel, vannak megunt, vagy rám már nem jó ruháim, jó állapotban! Persze csak ha lány vagy, és budapesti:D és 36-38-as méretű:) Akkor viszont írj nekem mailt! szia
Sansenoy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!