Hol dolgozok, mennyit kerestek és ebből a család, hogy él meg?
Kedves utolsó!Mármint műtős orvos?Vagy asszisztál
a műtétnél?
Bár család nincsen, de ha szakma kontra fizetés felmérést végzel, akkor tessék: értékesítési asszisztens vagyok, nettó 105 ezer + kajajegy + bérlet, évente egyszer bónusz (1,5-2 havi fizu pluszban, főnöki értékeléstől függően).
Nem tudom, az itt válaszolók közül néhányan hogyan tudnak ennyi + gyesből egy babát is fenntartani, de minden tiszteletem az övék! Nekem csak magamat megy (albérlet).
23L
Ahhoz képest hogy a műtős 100 ezret az orvos ahogy az első írta 400 ezret keres..Miért is panaszkodnak akkor az orvosok? Én nem értem..
Na mindegy..(bár messziről jött ember azt mond amit akar..nem igaz?)
A mi esetünkben.
Én munkaközvetítő irodában dolgozom havi netto 1100 fontért. A párom a szakmájában dolgozik és ő havonta 1600-1800 fontot hoz haza.Hárman élünk.Az én fizetésem rögtön elmegy a szállásra,kötelező fizetni valókra,és egyéb dolgokra.A férjem fizetéséből eszünk,és félre rakunk aranytartaléknak.Sosem lehet tudni,hogy meddig van az embernek munkája..
Tanár vagyok, nettó 145 ezer, párom értékesítő, órabérben dolgozik, ami havi szinten kb 50 ezret jelentene, de ehhez hozzájön a teljesítmény, jutalékok, stb, így bruttó 120 körül mindig megvan neki. Sokszor 20-30-40 ezerrel több, mindig más a megbízás, eszerint más az elszámolás ,jutalék, ezért ez lehet több is, kevesebb is.
Saját kertes házban élünk, melynek felét a szülők állták nászajándékként, másik felét mi megtakarításokból, és évről évre csinosítgatjuk. Gyerkőc még nincs, tehát ketten vagyunk, havi bruttó 250-300 mindig megvan, plusz én vállalok vizsgára, érettségire felkészítést, korrepetálást, ez havi párezer plusz, illetve saját készítésű képeket, festményeket, rajzokat, dísztárgyakat is szoktunk kínálni eladásra, természetesen engedéllyel.
Jól megélünk belőle, amire kell, arra van, és félre is tudunk rakni szépen.
20.20-as
25 éves létedre 4 gyermeked van???:O:O az igen... gratulálok, főleg ha tisztességgel fel tudjátok nevelni, de ahogy te is írtad ennyi pénzből biztosan menni fog:)
Egyébként nálunk anyu minőségellenőrként dolgozik egy gyárban, kb. 100-at keres, apu vállalkozó, festő de csak hébe hóba van munkája, nem élünk túl jól, de sajna most ez van:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!