Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan definiálnátok a "...

Hogyan definiálnátok a " stílusos nőt" és a " stílusos férfit"? Hogyan él, viselkedik, néz ki valaki, akire azt mondjuk: " stílusos"? A gazdagságnak van köze ehhez?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi koze a penzhez. Izles, illemtan, jo neveles. Hany gazdag ugy nez ki mint egy papagaj, parasztok.
2011. jún. 13. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
szerintem az ízlésnek több köze van hozzá mint a gazdagságnak. Rengeteg embert látni akik csak majmolják a divatot, még ha az nem is áll nekik jól, igaz pénzük van a ruhára, cipőre, táskára. A stílusosság valahol egyediség is, hiszen mindenkinek megvan a maga stílusa, ha mindenki egyforma lenne, nem lenne stílus. Egy nő, férfi attól stílusos, hogy megtalálta a saját "vonalát", a személyisége és a külseje összhangban van és kiemeli az előnyösségét.Ha nem tudja viselni pl a rövid szoknyát egy szeleburdi vagy vagány lány, mert úgy ül, kényelmetlenül érzi magát benne,akkor az nem illik a személyiségéhez, nem stílusos, de ugyanakkor egy komoly, érett férfit is nehéz elképzelni színes tornacipőben és övtáskával, viszont ha modern, fiatalos, lendületes a személyisége, akkor ez a stílus megy hozzá.
2011. jún. 13. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem hinném,hogy a gazdagságnak ehhez köze lenne...

Régebben,amikor még nem kerestem ilyen sokat,akkor is stílusosan öltöztem,csak más boltokból.

Pl. ismerek olyan embereket,akik nagyon jól élnek,de viszont borzalom az,ahogyan öltözködnek.

Összeválogatják a legnagyobb divatházak márkáit,felveszik,de nem érdekli őket,hogy annyira ütik egymást a ruhák,kiegészítők,hogy néha még az utolsó kínaiból öltözködő ember is jobban öltözködik náluk.

Tényleg sokat számít az,hogy legyen modora,ne gondolja mindig magáról,hogy Ő "hűűű,milyen nagy ember".

2011. jún. 13. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

legnagyobb divatházak márkáit=legnagyobb divatházak ruháit,kiegészítőit*

bocsánat,elírtam

2011. jún. 13. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Stílusos férfi: Dr. Bakonyi Árpád.
2011. jún. 13. 18:12
 6/6 Darcy01 ***** válasza:

Én azt az embert nevezem stílusosnak, aki intelligens, kulturáltan viselkedik, nem beszél csúnyán.

A kinézetet illetően: mindig az alkalomhoz illő és a személyiségének megfelelő ruhadarabokat választ, ismeri a határait.

2011. jún. 13. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!