Hogyan definiálnátok a " stílusos nőt" és a " stílusos férfit"? Hogyan él, viselkedik, néz ki valaki, akire azt mondjuk: " stílusos"? A gazdagságnak van köze ehhez?
Nem hinném,hogy a gazdagságnak ehhez köze lenne...
Régebben,amikor még nem kerestem ilyen sokat,akkor is stílusosan öltöztem,csak más boltokból.
Pl. ismerek olyan embereket,akik nagyon jól élnek,de viszont borzalom az,ahogyan öltözködnek.
Összeválogatják a legnagyobb divatházak márkáit,felveszik,de nem érdekli őket,hogy annyira ütik egymást a ruhák,kiegészítők,hogy néha még az utolsó kínaiból öltözködő ember is jobban öltözködik náluk.
Tényleg sokat számít az,hogy legyen modora,ne gondolja mindig magáról,hogy Ő "hűűű,milyen nagy ember".
legnagyobb divatházak márkáit=legnagyobb divatházak ruháit,kiegészítőit*
bocsánat,elírtam
Én azt az embert nevezem stílusosnak, aki intelligens, kulturáltan viselkedik, nem beszél csúnyán.
A kinézetet illetően: mindig az alkalomhoz illő és a személyiségének megfelelő ruhadarabokat választ, ismeri a határait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!