Miért van olyan sok önbizalomhiányos fiatal lány manapság?
Sok önbizslomhiányos lány? Hol?
Én Férfiként pont az ellenkezöjét látom, mert szerintem túlzott önbizalmuk van és ezért nem is könnyü kezdeményezni, mert ha az ember nem tökéletes, akkor mehet a levesbe.
Na hol az igazság akkor?
21:48 vagyok!
Hol keresgéljek kedves utolsó?
Én a párom miatt lettem olyan önbizalomhiányos, hogy most kidobtam, kitöröltem és összetéptem magunkról minden közös fotót. Persze amúgy sem volt soha topon az önbizalmam, mert olyan sovány vagyok, mint egy deszka és a mellem nem nőtt meg. A párom soha nem mondja rám azt, hogy szép vagyok. Vagy hogy legalább neki szép vagyok. Vannak a jó nők, meg én, aki külön kategória.
Csónakázni voltunk tegnap, csinált rólam 2 fotót illemből, míg én vagy 20-at róla. Aztán meg amikor ki akartam törölni a képemet, mert olyan sza...r lett, nem engedte. Amúgy sose szokott engem fényképezni. Ha nagy ritkán lekattint, akkor vagyok a kép sarkában, mint egy hangya. Általában a tájat szokta fotózni, engem szinte soha. És ebből elegem van, nem érzem már rég, hogy szeretne.
Ennek sok oldala van. Az első az, hogy sztem régebben sem volt kevesebb, csak most szembetűnőbb, hogy ennyire fejlődött a technológia... van internet pl., ahol boldog-boldogtalan megoszthatja mkivel az életét, gondját-baját, véleményt nyilváníthat. Aztán. Az ember alaptermészete az sajnos, hogy előítéletes, hogy kinézi azt, aki vmiben más, és egyesek még folyton piszkálják a kevésbé szerencséseket. A nők ráadásul még érzékenyebbek is, nehezen pörög le róluk, ha vki azt mondja rájuk, hogy hájdagály (mondjuk rám nem monstak ennyire durvákat, de tényleg szar látni, hogy a fél osztály két pofára zabálja a hamburgert, és úgy is modellalkatú, én meg akkor sem megyek 60kiló alá a 159 centimhez, ha minden nap fitneszbe járok és alig eszem vmit), deszka, karvalyorrú, csubakka (az a durva, hogy már 10évesek is szekálják egymást, ha vki szőrösebb, pedig azért 10évesen még nem kéne gyantáztatni), pápaszemes és stb.
Akkor még itt van, amit a média sugároz... agyonkoplaltatott és agyonphotoshopolt lányok a hirdetésekben meg a Barbie-baba mint a kislányok szt a tökéletes nő képe (vhol olvastam, hogy egy Barbie-babának élő emberkétn vmi 210-230 centisnek kellene lennie, hogy emberi méretű legyen a dereka... pfff...)... ezt látják, ezért sóvárognak a pasik. Aztán itt a másik része, hogy a srácok egy része is, amennyi ingert kapnak a (művien) tökéletes nőkről, annyira lesznek kritikusak az átlagosabb lányokhoz képest, és az átlagos szó sértő lesz a lányokra, és komolyan mondom, olyanok miatt cseszegetik a lányokat, hogy fújjjjjjj, látszik a szőrtüsző a lábán közelről meg nem elég szimmetrikus az arca meg ami már nem ilyen vékony szemöldök (nem az ősemberesre gondolok, csak a kicsit sötétebb-karakteresebb szemöldökre), az már "brezsnyev". Múltkor öcsém egyik évfolyamtársa (olyan 17-18 éves lehet a srác) kiírta facebookon vmelyik ilyen "az átlagos lányok is lányok"-féle idézetre, hogy az a lány nem is igényes, aki nem csináltatja meg a körmét...
és szegény csaj nem tehet róla, ha pont az ilyen pasikba esik bele, és ha neki akar tetszeni, akkor még inkább csökken az egyébként is elég kevéske önbizalma.
Ami meg a kort illeti... ha már a középkorú férfiak jó része is a tizennyolc-húszéves lányokkal tudja csak az életét elképzelni vagy csak rájuk hajt, akkor az ember néha óhatatlanul is belegondol abba, hogy idősebb korban, főleg ha nem egy bombázó, hogy tud majd párt találni magának.
mert rossz mintákat akarnak követni.
ha az ember elér egy bizonyos kort, onnantól már vastagon lexarja, h nem 60centis a dereka, és xs-es nadrágot hord. vagy jobb helyeken ez már a szülői neveléssel beplántálódik az ember (lányába), és nem akar kirakatbábu lenni, hanem élvezni az életét, úgy ahogy épp van, és nem azon pitsogni,h letört a műkörme, vagy nincs pénze mellműtétre.
én megtanultam szeretni és elfogadni magamat, és állítom, hogy több pasi kezdeményez nálam mint a jobb alakú, csinosabb barátnőimnél. pedig nem vagyok egy klasszik modellalkat :P
van önbizalmam, akinek tetszem, az megszólít, akit nem érdeklek, az engem sem fog, nem futok senki után.
ha a nők megtanulnák elfogadni magukat, akkor nem lenne önbizalomhiányuk.
reális önértékelésre és énképre van szükség. a többi jön magától.
kedves 20:25 Akkor kit utáljak magamat? Magamat már eléggé utálom, úgyhogy ne mond meg kit utáljak még.
20:23 Hiába van párom ha mások véleményét is akaratlanul is meghallom, főleg a kritikákat...
21:48 Mivel az olyan lányok vannak többségben akik 10-20 év körüliek és azt kébzelik ők a miss world elnyomják a többit aki ezek miatt lesz önbizalomhiányos! Mivel mindenhol azt látjuk, h ez a menő, jó, és tökéletes ami kell a férfiaknak! Kicsit ha nem az ilyen agyon festett kiöltözött csicskákra figyelnél meglátnád az értékeket és akkor nem a levesbe kerülnél(ha ezt egyáltalán magadra értetted), de hiába is mondom mert a pasik 70% az ilyen lányokat(akiknek vannak értékeik,és nem a divatmacák) csak kihasználja és megveti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!