Mitől jobb egy magas nőnek?
A kategória szándékos, 28 éves nő vagyok, kérem a moderátort, ne helyezze át, ugyanis nem tizenévesek véleményét szeretném elsősorban olvasni! Köszönöm.
Olvastam tegnap itt egy kérdést, ami nagyon megfogott. Egy 154 magas lány szeretett volna megtudni lehetőségeket magasságnöveléssel kapcsolatban, és sok olyan válasz érkezett, ami azt taglalta, hogy alacsony nőnek lenni bizony jó dolog, és ne akarjon változtatni.
Az egyik válasz különösen nagy hatással volt rám, valaki írta, hogy a magasságnak mennyi hátránya van (bokáig érő nadrágok, cipő nincs megfelelő méretben, alacsonyabb férfiak stb stb).
Én 185 magas vagyok, és a kérdést azért tettem fel, mert emiatt régóta önértékelési zavaraim vannak. Nem volt még magasabb barátom, a tűsarkú kimaradt az életemből - holott nagyon tetszik, a "standard" ruhák soha nem álltak úgy rajtam, mint az átlag magas nőkre, akikre tervezték őket.
Szóval a kérdést az motiválta, hogy esetleg olvassak olyanokat is, hogy miért jó magasnak lenni, de aki más véleményen van, azt is szívesen olvasom.
Az összes barátnőm magasnak számít, 195 centis párom is volt. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!