Mit tegyek, hogyan segítsek anyukámon? Vagy hagyjam menni a saját feje után?
Nagyon sok betegsége van, komolyak. Szív, magas vérnyomás, pajzsmirigy, rákja is volt 4 éve, a tüdeje nagyon rossz állapotban van, (45 éve cigizik!) bőrbetegsége van, nem tud koncentrálni, szétszórt, aludni sem tud, ha tud akkor sem éjszaka, inkább nappal. Az egész élete számomra nem elfogadható, főleg a láncdohányzás miatt. Legszívesebben ott dohányzik ahol rájön, nem szereti figyelembe venni, hogy az unokáira fújja a füstöt. Emiatt nem is viszem őket szívesen oda, max. pár óra. Az meg hogy semmit sem takarít, (én kitakarítok neki hetente) persze azért van, mert "nincs jól". Ami igaz is. DE AKKOR MIÉRT NEM MEGY ORVOSHOZ?????????Egyszerűen nem bírom rávenni, hogy orvoshoz menjen, max. kihívja a háziorvost, az felírja a szokásos recepteket, (elteszi a jattot!) és kész. Nekem meg ott a lelkiismeret furdalásom, hogy nem tudom rávenni, pedig lehet hogy kapna valami jó, új gyógyszert, amitől tényleg jobban lenne.
Ráadásul, teljesen kikészül ha megemlítem: Ne szekírozz kislányom, majd elmegyek ha lesz kedvem!
Tényleg ne szekírozzam?
Köszönettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!