A keresztapám miatt viszonyulok így a férfiakhoz? "Ő rontott el"
Meg szinte utálom ha férfiakkal kell beszélgetnem. Ha pl egy boltban is van választási lehetőség, hogy a női eladóhoz menjek vagy a férfihoz, akkor a nőhöz megyek.
Más is van így?
Hm... Könnyen lehet.
Habár az én apum nagyon agresszív ember, ráadásul alkoholista. Rendszerint ordibált, tört zúzott otthon, mikor kicsik voltunk. Felénk tornyosult (kb ovis lehettem) s úgy ordított velünk részegen.
Nagyon féltünk tőle... még a szemébe se mertünk nézni...
Viszont szerencsére nekem nincs ilyen gondom más férfiakkal, mint neked. (férjem is van)
Egyedül keresztapámmal (apu öccse) aki nagyon hasonlít apura (nem viselkedésre, hanem arcra) és mikor vele beszélgetek akkor nagyon feszült vagyok. Pedig ő nagyon rendes, soha nem emeli fel a hangját, soha nem ivott. Alapjáraton egy tök normális ember, mégis gyomorgörcsöm van, ha hozzám szól.
24/N
szerintem először csak kommunikálnod kell elkezdeni a férfiakkal, hogy megtapasztald hogy nem is annyira mások ők sem az egyszerű dolgokban mint a nők
ha valamilyen üzletben vagy, szólíts meg direkt egy férfi alkalmazottat, ne nőt
és ha megszoktad a férfiakkal való kommunikálást haladj fokozatosan, építs kapcsolatokat, nem feltétlen komolyan, csak haverkodj, semmi flört
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!