Elegem van hogy a pénz kifolyik a keze közül, lehet valamit tenni?
Sajnalom:(
csak annyit tudok irni hogy menekulj...most meg nem vagy nagyon hozzakotve.Milyen lessz igy a kozos jovotok?mibol alapitotok csaladot?Vagy egyedul fogod eltartani a gyereket is?
Kedves Kérdező!
Ahogy olvastam, úgy éreztem az egy évvel ezelőtti énem gondolatait, kétségeit olvasom. A történetem csontra megegyezik a tieddel...Annyi különbséggel, hogy nálunk több volt a fizuja, de azt is úgy elverte, hogy volt olyan, hogy oké, van még egy hét fizetésig, de a kaját addig 2000 Ft-ból kell megoldani...
Én nem bírtam ezt, teljesen kikészültem a végére, gyomor- és pánikbeteg lettem... Szakítottam vele, mert nem akartam éhen halni, és nem láttam a jövőt. Így lakást, gyereket? Miből?
Tudom, mit érzel, tudom milyen tehetetlen vagy, és közben ránézel és azt gondolod, annyira szereted, hogy bármit kibírsz. De azt hiszem, az emberek ebben a korban már nem nagyon változnak, és ha Te normális életet akarsz élni, akkor...
Sok erőt és kitartást kívánok neked, bárhogy is alakul az élet :)
23L
a pénzügyi kultúra az, ami benned meg van kedves kérdező, de a párodból tökéletesen hiányzik
a megoldás az lenne, hogy megmutatod te hogyan élsz, mert ki fognak ütközni olyanok, hogy szűkösebb időben neked van mihez nyúlni, neki nem lesz
ez hosszú folyamat, de az ember így tanul csak :(
16:09 vagyok
még annyit: amíg a párod nem érzi a súlyát annak, hogy hibás terv szerint él pénzügyileg, addig nem változik
és ez ellen a fejmosás sajnos nem segít
tanítsd, ha van hozzá türelmed
pl. gyűjts magadnak egy hatalmas álmodra, amire ő azt hiszi úgy sem éred el soha, és örömmel büszkén mutasd majd fel, közben pedig lássa milyen keményen, állhatatosan küzdöttél érte és mondtál le dolgokról
ámulni bámulni fog, és akkor kezd majd rád figyelni
kioktatás NEM vezet semmire, hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!