Miért fájhat a családomnak az hogy le akarok telepedni végleg külföldön, miközben bunkók velem semmiben sem vesznek?
én voltam mindig a fekete bárány és vagyok is,mindig engem piszkáltak ha valami gond volt,mindennek én voltam az oka általában.Többek közt ő miattuk is szeretnék elmenni mert már kikészültem tőlük!
Bocsi ha még egyszer kiírtam ezt a kérdést,csak tegnap alég későn tettem fel a kérdést,így nem túl sok választ kaptam!
SZerintem szimplán ez csak a következő dolog ami miatt csesztethetnek. Nem látok mást rá. Eddig is mindig piszkáltak mindennel, nincs itt különös, most ez a legújabb amivel előjöttél, és mivel ilyenek ennek sem örülnek.
Igen megfelelő korban vagy ahhoz, hogy megmerd engedni magadnak a saját boldogságodat. Hajrá.
Persze azt nem hangoztatnám, hogy miattuk húzok el, azzal csak teszel a tűzre.
mert irigyek
ne foglalkozz velük,én is csak arra vagyok jó,hogy legyen kit cseszegetni,meg legyen kin leverni a napi bajukat,másra nem..
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!