Van olyan ember, aki nem tud elmenni a párjával nyaralni, nem anyagi okok miatt? Sok a munka.
Tavaly voltunk ugy hogy bár voltunk,de nekem egész nap csörgött a céges mobil.Akkor még munkaközvetitő voltam,ami azzal jár,hogy egyszerre koordináltam 500 embert kb 25 féle melóra,és engem szidtak ha nem ért oda valaki...nyaralás alatt is végig...
párom jól tűrte
idén már nem ott melózok,felmondtam.
Van normális melóm,2 hét olyan szabi,hogy ha akarnék se dolgozhatnék:)
Az én Páromnak van egy adag adóssága, és hogy tudja fizetni dupla annyit kell melóznia, mint egy átlag embernek. Szabadságot sem kap, pénz sincs, így nyaralás sem. Egyszer lemegyünk a barátokhoz egy napra a szomszéd megyébe. Ennyi. Valamit, valamiért.
23N
20 nap mindenkinek jár! más dolog persze,h ki tudja valóban megoldani,h ne dolgozzon addig. ha olyan beosztásban van,akkor sajnos muszáj legalább a telefonokat felvenni.
a férjem is így van, a fontos telefonokat fel kell vennie, de ők a munkahelyén megoldják a helyettesítést.
talán az lenne a megoldás,h kitűztök egy időpontot,és a párod megpróbál addigra amit lehet elintézni,keresni valakit aki segít,és amit csak ő tud elintézni,azt intézi telefonon. próbálj vele dűlőre jutni.. én sem hiszem h szakítani kéne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!