Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember, aki nem tud...

Van olyan ember, aki nem tud elmenni a párjával nyaralni, nem anyagi okok miatt? Sok a munka.

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 18:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Elsőtől kérdezném, hogy akkor tényleg a párod nélküled megy nyaralni?
2011. jún. 9. 10:06
 12/21 A kérdező kommentje:
Na ez is jó. Én is a volt munkahelyemen 1 hetet kaptam. Többet soha. Pedig jó pár évet lehúztam ott. Ezek szerint van olyan hely, ahol két hetet is adnak.
2011. jún. 9. 10:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Tavaly voltunk ugy hogy bár voltunk,de nekem egész nap csörgött a céges mobil.Akkor még munkaközvetitő voltam,ami azzal jár,hogy egyszerre koordináltam 500 embert kb 25 féle melóra,és engem szidtak ha nem ért oda valaki...nyaralás alatt is végig...

párom jól tűrte

idén már nem ott melózok,felmondtam.

Van normális melóm,2 hét olyan szabi,hogy ha akarnék se dolgozhatnék:)

2011. jún. 9. 15:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2011. jún. 9. 20:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Iktassatok be egy-egy hétvégi "nyaralást" évek óta ezt csináljuk, nálunk működik.
2011. jún. 14. 09:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Az én Páromnak van egy adag adóssága, és hogy tudja fizetni dupla annyit kell melóznia, mint egy átlag embernek. Szabadságot sem kap, pénz sincs, így nyaralás sem. Egyszer lemegyünk a barátokhoz egy napra a szomszéd megyébe. Ennyi. Valamit, valamiért.

23N

2011. jún. 14. 09:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi még nem biztos, hogy megyünk nyaralni, igaz, ha megyünk, akkor Balatonra nyaralóba megyünk, így az anyagiak nem igazán játszanak szerepet. Mi azért nem biztos, hogy megyünk, mert anyukám kénytelen vigyázni nyáron a lányunkra és így lehet, hogy a férjemmel külön-külön vesszük ki a szabinkat, hogy minél jobban tehermentesítsük anyut. Így lehet, hogy a nyaralás emiatt elmarad. :( Majd jövőre.
2011. jún. 14. 09:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, a drága párom képes elmenni a szüleivel nélkülem. És az se érdekelné ha elhagyom a picsbe! :-(
2011. jún. 14. 10:36
 19/21 anonim ***** válasza:

20 nap mindenkinek jár! más dolog persze,h ki tudja valóban megoldani,h ne dolgozzon addig. ha olyan beosztásban van,akkor sajnos muszáj legalább a telefonokat felvenni.

a férjem is így van, a fontos telefonokat fel kell vennie, de ők a munkahelyén megoldják a helyettesítést.

talán az lenne a megoldás,h kitűztök egy időpontot,és a párod megpróbál addigra amit lehet elintézni,keresni valakit aki segít,és amit csak ő tud elintézni,azt intézi telefonon. próbálj vele dűlőre jutni.. én sem hiszem h szakítani kéne vele.

2011. jún. 14. 12:48
 20/21 anonim ***** válasza:
mi is úgy tudunk csak menni pár napra,h előre megnézi,mikor milyen határidős munkái vannak-statisztikák,értekezletek, stb.- így most az mehet csak h jövő hétfőn még bemegy,kedden elmegyünk,pénteken haz,mert szombaton meg céges buli lesz. de mi ezt is értékeljük, mert mindig ez van. vagy pl hétvége előtt-után 1 nap,az még belefér neki. hosszabb időre nem megy. amikor megszülettek a gyerekek,akkor viszont telefonok nélkül volt velünk a neki járó 5 plusz napban,azt mindenhol tolerálják.
2011. jún. 14. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!