Mit vegyek férjem 33. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Tortát fogok sütni a gyerekekkel ez tutti,de valamit venni is szeretnék,de nincs 5letem:( Mindene megvan, azt mondja:)2009. márc. 20. 10:35
2/8 A kérdező kommentje:
Hobbija a házimozi,horgászat-botot kapott karácsonyra. Megfőzöm a kedvenc ételét még a torta mellé:)
2009. márc. 20. 11:49
3/8 anonim válasza:
Vehetnel neki egy uj filmet DVD-n, amit esetleg meg akart nezni a moziban,de lemaradt, vagy egy uj horgaszdobozt, egy horgasz mellenyt.
Csinaltathatsz esetleg a tortara egy kepet marcipnabol,amivel a `zsakmannyal` van...
4/8 A kérdező kommentje:
ez a "zsákmányos tök jó 5let:) köszönöm. Meg a többit is!!
2009. márc. 20. 12:10
6/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen a házas életetek (:)) de szerintem ekörül gondolkodj, ha más nem jut eszedbe.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket! Házasélet rendben,de "lesz" aznap is,ha rajtam múlik ;P
2009. márc. 20. 17:25
8/8 anonim válasza:
Én vettem neki egy utalványt a horgász boltban . És külön öröm volt, úgy válogatott, mint a gyerek a cukorkás boltban. Pedig nem nagy összeg volt. Egész lázba jött.
A barinőm csipkés melltartót meg bugyit vett,(csak apunak!!) és magát csomagolta bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!