Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ez a legnagyobb gondom,...

Nem ez a legnagyobb gondom, csak kicsit már bosszant. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Tényleg kiemelem még egyszer, hogy NEM ez a legnagyobb problémám és túlzottan nem is foglalkoztat a dolog, tehát csak 'egészséges' szinten idegesít egy kicsit a következő: gyakran mutatok páromnak vicces képeket, videokat vagy ha találok jó zenét. Direkt neki mutatom meg először, még mielőtt kilinkelhetém a közösségi oldalon. Viszont ő szinte mindig kiteszi őket... örülök neki, hogy tetszik, de ugyanakkor kicsit zavar is. Ezek után már nem rakom ki, mert úgy fest, mintha tőle lopnám...[bár lehet megoldás, hogy előbb tegyem ki én] a másik meg: semmi szégyen nincs ebben, párom remek szakember, viszont a nyelvekhez nem konyít, ezért megkér, hogy írjam le egy-egy zenéről, miről szól. Olyankor persze szívesen lefordítom, de mikor kiírja a zenéhez a szöveget és úgy mintha ő értené amit énekelnek és mintha ő fordítaná le, az megint kicsit idegesít. Veletek volt már hasonló? Huszonévesek vagyunk, nem tinik, ha ez jelent valamit.
2011. jún. 5. 23:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Ő a pasi, és te vagy a lány, ugye? Mert ez a pasikra annyira jellemző viselkedés. Mindig őket kell csodálni, mindig magukat állítják be nagymenőnek. Megértem, hogy ez téged zavar, de nemigen tudsz tenni ellene, mert ez a vérében van. Fogd fel apró hendikepként, ez olyan a férfiaknál, mint némely nőknél a hisztire való hajlam. Megszoksz vagy megszöksz, megváltoztatni nem fogod tudni. Ha amúgy minden más jól működik a kapcsolatotokban, akkor hunyj szemet fölötte. Mutasd meg, fordítsd le neki, aztán hadd örüljön, hogy ő milyen okosakat tud kiposztolni! :)
2011. jún. 5. 23:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, beszéld meg vele..

ha találsz valmit, amit neki mutatsz,mondd:

ezt neked akartam-kérlek ne vidd tovább- legyen ez a miénk!

-én ilyesmit tennék(egyébként ismerem, nekem se esett jól ilyen egy párszor - úgy éreztem, mások fontosabbak voltak, mint én, de meg kell beszélni, az segít!:)

2011. jún. 5. 23:58
 13/19 A kérdező kommentje:
23:56-os válaszoló: köszönöm, azt hiszem, megértetted a kérdésem lényegét és igaz is, amit írsz...
2011. jún. 6. 00:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként hiába hurrogtok itt le, biztos nektek is volt már olyan haver vagy barátnő, aki lenyúlta amit ti találtok és ő aratta le ezáltal a babérokat. Azért valljuk be, kissé bosszantó...
2011. jún. 6. 00:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Én értem,hogy ez zavar téged,de azért azt is vegyük már figyelembe,hogy most egy közösségi oldalról beszélünk,nem pedig legalábbis egy díjkiosztóról. Neked is ugyanúgy megvan a lehetőséged ugyanazt kirakni,nem teszed,ő megteszi. Ha tetszik neked is,és nyilván tetszik,lájkolod aztán annyi. Igazán nem fog ezen semmi múlni. 19/L
2011. jún. 6. 00:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazad van neked is.
2011. jún. 6. 00:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyet tudsz tenni, megmondod neki, hogy persze lefordítod de írja ki, hogy a barátnőm fordította... aztán nézd meg, hogy leírta-e hogy a te fordításod. ha kiírja, nincs probléma. ha nem írja ki, akkor egy önző alak, és jobb ha lelépsz :)

Mellesleg meggondolandó olyan pasival együtt lenni, aki mindenen megsértődik. nekem is volt, ott is hagytam, hisztizzen az anyukájának.

mondjuk nem kedvelem a közösségi oldalakat, és ne haragudj, de a problémád tényleg dedós. viszont a pasas alaptermészetét elárulja, és jobb ilyennél lemérni kivel is kötöd össze az életedet.

2011. jún. 6. 08:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Írd be neki kommentnek, hogy ugye milyen jó hogy megtalálta/lefordítottam...? Probléme megoldva, de ez nem egy olyan dolog, aminek egyáltalán zavarnia kellene... XD Mi is lopunk egy,ástól, de még eszembe nem jutott ilyenen megsértődni. xD Na meg akkor mi van? Kiposztolom én is, úgyis tök más ismerőseink vannak, a haverok meg úgyis ugyanúgy lelopják. Na puff. xD

Ha együtt taláunk valami jót, akkor meg az teszi ki aki épp be van jelentkezve. De az élet nem az ilyen szájtok körül mozog, ilyeneken sose idegeld magad. XD (na most akkor essek depresszióba, hogy egy képe nincs fenn rólam két éves kapcsolat után?! XD)

2011. jún. 6. 11:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen addig ne mutasd meg neki a képeket, videókat, amíg ki nem raktad őket te a közösségi oldalra, esetleg biggyeszd mellé a számok lefordított szövegét, vagy egy részletet. Akkor biztos nem fog megelőzni.

Utána is ráérsz neki megmutatni.

De a lényeg, hogy ezen azért ne vesszetek össze. :)

2011. jún. 6. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!