Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önző dolog, ha nem akarok...

Önző dolog, ha nem akarok olyan férfival összejönni, akinek gyereke van?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az? Csak az élet produkál csalafinta dolgokat,mert nem minden fehér vagy fekete...
2011. jún. 3. 10:57
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
honnan tudjátok hogy nem pasi irta ki a kérdést?
2011. jún. 3. 11:03
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem önzőség. De bárkivel előfordulhat, hogy gyermekkel egyedül marad, pl. a másik fél elhagyta vagy netán meghalt.

Még te is maradhatsz gyermekkel egyedül. Neked, hogy esne ha valaki csak azért nem akarna veled összejönni mert van egy gyereked?

2011. jún. 3. 11:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Remek kérdés. Első körben nem önzőség, mint ahogy más sok helyen leírták, viszont tényleg! Mi van ha ő nagy őd, és van már egy kis porontya.. akkor mi lesz?
2011. jún. 3. 11:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az "5 gyerekes pasis" nekem is azt tanácsolták h ne jöjjek vele össze. Mondjuk én már látom vele kapcs. az olyan gondokat h ha szólnak neki ugye egyből ugrik (ez persze nem rossz) és a közös programnak lőttek, és hát ugye egy csomó pénz, mindig ő hívja őket, megy kocsival hozzájuk, havonta több tízezret ad mindegyiknek, nyaralásra hozza őket is stb... Hacsak neked nincs saját gyereked szerintem nem hosszú távuak ezek a kapcs.ok. A másik gyerekét nehéz elfogadni. Jó esetben ugye a pasi pénzel támogatja őket ha éppen nem él vele a gyerek, a közös pénzből veszi el, és ez nagyon sok konfliktust okoz. Én azt hiszem hallgatok a nekem válaszolokra.
2011. jún. 3. 11:52
 16/23 anonim ***** válasza:
34%

NEM ÖNZŐSÉG. ALAP.

Soha nem járnék egy olyan nővel, aki szült már.

Soha nem járnék egy olyan férfival, akinek már gyereke van.

ALAP, hogy egy olyan társat választok, akinek ÉN LEGYEK AZ ELSŐ (akinek az utódja az ÉN génjeimet hordozza) és nincs ellőtt patronja. SOHA NEM ENGEDHETEM MEG MAGAMNAK a másodrangúságot. Nem kellenek hatodrangú kölkök. Soha. Never.

2011. jún. 3. 12:18
 17/23 anonim ***** válasza:
52%

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:18

Ettől a választól felfordult a gyomrom! Ha egy nő életet adott egy gyermeknek, akkor már csökkent értékű árucikk? Ugyanígy, ha egy férfinek más nőtől van gyermeke? A gyermek pedig egy hatodrangú valaki?!

Csak egy kérdés (soha ne történjen meg!)! Ha úgy hozná az élet, hogy életed szerelmétől születik pl. 3 gyermeked, aztán elveszíted őt, onnantól szerinted senkinek sem fogsz kelleni? Egyedül élnéd le az életed? Nem hiszem! Vágynál egy társra! Gondolkozz mielőtt ilyen ocsmányul írsz, mert az élet furcsa, és sokszor kegyetlen helyzetek elé állítja az embert.

2011. jún. 3. 13:51
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
nem. sorry,de nekem sem kéne olyan férfi akinek már van kölyke... sőt, azt a férfit is teljes mértékben megtudom érteni akinek nem kell olyan nő, akinek már van gyereke... 26/nő
2011. jún. 3. 15:04
 19/23 anonim ***** válasza:
23%

mark86

ezzel egy probléma van,és NE LEGYEN ÍGY,de:majd ha összejössz valakivel és minden kib@szott csodálatos,szülsz neki 2 gyereket,megváltozik és agyba főbe ver,meg kutyába se vesz,elválsz és megismerkedsz egy "normálisnak tűnő" férfivel, találkoztok és bejelenti nem akar semmit komolyan mert ő is úgy gondolkodik mint te akkor majd rájönnél!

sok normális nő és férfi van akinek évekig működik a kapcsolata,valamiért megromlik és válás lesz a vége. ettől az ember még teljes értékű független ember csak van egy kölyke!! jó hogy nem azt írod van egy FATTYA!

2011. jún. 3. 15:12
 20/23 anonim ***** válasza:
fattya... végülis így is lehet fogalmazni..
2011. jún. 3. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!