Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezek pénzt?

Honnan szerezek pénzt?

Figyelt kérdés
Nagyonszükségem lenne rá.Anyumm egyedül nevel minket és 4-en vagyunk testvérek.Dolgozik de nem kap tul sokat és mind a 4-en iskolába járunk még.Én vagyok a legidősebb gyerek és segiteni akarok neki.Segitsetek!!
2011. máj. 31. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha faluban laksz, gondolom csak kertes házak vannak.

Itt a nyár, járj körbe, érdeklődj, nem lenne-e számodra valami kerti munka, vagy egyéb munka a ház körül.

Vagy ha a körbejárkálás macerás, akár készíthetsz is "szórólapot", amire ráírod, hogy fűnyírást, nyomlálást, kutyasétáltatást stb. vállalsz, akit érdekel, hívjon, majd bedobálod a postaládákba.

Remélem tudtam picit segíteni! Sok sikert és kitartás! Lesz ez még jobb is, hidd el! :)

L/24

2011. máj. 31. 21:55
 12/15 anonim ***** válasza:

ma 21:55

Ezek azok a dolgok, amiért falun a kispénzű emberek még véletlenül sem adnának ki egy forintot sem, megcsinálják maguk, vagy a családtagok segítenek, vagy inkább hagyják gazosodni a kertet.

De talán egy-két egyedül élő nyugdíjasnál megpróbálkozhat a kérdező, akik nehezen mozognak és elkel náluk a segítség. Persze, ha talál is valakit, akinek kell a segítség, sajnos nagyon keveset tudnak érte fizetni, általában ők is szegények.

Fűnyírást, bevásárlást, ezt azt meg lehetne próbálni ilyen idősebb embereknél.

2011. máj. 31. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:

23:09

Honnan veszed, hogy a kérdező olyan faluban lakik, ahol szegények az emberek?

Attól, hogy valaki falusi, még lehet jómódú.

De ha van jobb ötleted, hallgatom.

Én legalább próbáltam hasznos tanácsot adni, te meg csak idejössz kötözködni, meg okoskodni.

A kérdező amúgy sem ebből akar meggazdagodni, tehát ha minimális összegeket kap is egy-egy munkáért, neki már az is nagy segítség.

De mondom, várom a te zseniális ötleteidet.

L/24

2011. jún. 1. 05:13
 14/15 anonim ***** válasza:

21.38

[link]

Azt nem tudom mennyire frankó, csak találtam.

2011. jún. 1. 08:50
 15/15 anonim válasza:

idösebeknek menjel be vásárolni stb...

sok szerencsét

2012. nov. 3. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!