Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűnt személyt hogyan lehet...

Eltűnt személyt hogyan lehet megtalálni? Magánnyomozóra nincs pénzem. Utoljára 2 éve jelentkezett a testvérem. Franciaországból.

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Lehet hogy belépett a francia idegen légióba. Kemény gyerek volt?
2011. máj. 31. 18:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Kimenni nincs pénzem, 2 kicsi gyerekem van. Ki mondta, hogy eddig nem kerestem, nem aggódtam..? A légióra gondoltam, bár eléggé érzékeny lélek..
2011. jún. 1. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Írj egy megkeresést a Külügyminisztáriumba, és igazold a rokoni kapcsolatot. (pl. írd meg az összes személyes adatát, édesanyátok neve egyezni fog). Írd meg az utolsó ismert belföldi lakhelyét.

Írd meg, hogy életjelet nem ad magáról, ami ezért és ezért nem életszerű (pl. ígérte, hogy jelentkezik).

Az eset körülményeit mérlegelve járnak el-vagy átteszik haza hatósághoz, vagy nemzetközi egyezmény alapján megkeresnek külföldi hatóságot. Nem tudom, Franciaországban mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy hivatalosan keressenek eltűnt személyt. A Minisztérium köteles neked valamilyen választ, felvilágosítást adni.

2011. jún. 1. 14:42
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Ha lány tényleg megvan az esélye hogy prostitúcióra kényszerítik, egyszer a TV-ben is volt egy csaj hogy Olaszországban így járt. A Baptisták hozták haza, szerintem keresd fel a vöröskeresztet, vagy a külügyminisztériumot. Sok sikert!

2011. jún. 18. 11:12
 15/15 A kérdező kommentje:
fiú.
2011. jún. 19. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!