Mit tegyek? Ez a kapcsolat rovására megy, de nem tehetek róla
A barátomnak van egy kutyája. Soha sem szerettem, mert nagyon sunyi-nekem is van kutyám, szeretem az állatokat.
Ha ott van a barátom szeret, ha nincs ott ugat rám...Még tudok mesélni, de inkább nem. Egy szó, mint száz, nem szeretem.
Megtudtam, hogy a volt barátnője akivel 6 évig volt együtt nevelte fel a kutyát...Mi 7 hónapja vagyunk egy pár.
Amúgy is féltékeny vagyok a volt barátnőjére, mert neki ő volt az igazi. Nem tudok mire gondolni csak hogy a volt barátnőjét látja a kutyában.
Tehát itt a probléma a volt barátnő. Ráadásul régi sms-t is találtam a telefonjába (1éves), hogy szereti ő lesz mindig az igazi stb...
Tudom, hogy most velem van, engem szeret, de hogy tegyem túl magam a régi barátnőjén...úgy fáj..
köszi, hogy elolvastad
* volt barátnőjét látja a kutyában.
Te nem vagy normális...
Te beteg vagy, volt barátnőt a kutyában?? miért, hasonlít a kutya rá?
Most veled van, nem vele... mi értelme van időt pazarolni arra, hogy a VOLT barátnővel foglalkozol? Honnan tudod, hogy kinek ki volt az igazi? Ha a kedves párod mondta, hogy az ex volt neki az igazi, akkor miért nem küldted el a fenébe ezzel a szöveggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!