Nagyon leorditotta a fejemet, ti mit tennétek?
Talán ülj le a barátod szüleivel, hogy mikor mehetsz át Hozzájuk, amikor nem zavarod őket, mert ha komolyan gondolod a dolgot,kénytelen leszel valamennyire jóban lenni Velük, mégiscsak a barátod szülei, szóval érted.
Csak lehet találni valami megoldást.
Ha meg nagyon nem megy, akkor legyetek Nálatok, és akkor nincs probléma ezzel, vagy akkor menj csak át, amikor tudod, hogy nincsenek otthon a szülei, és nem is lesznek egy ideig.
Remélem tudtam valamit segíteni.
22/L
Minden hétvége ugy van megoldva hogy péntek-szombat náluk és vasárnap délután jövünk hozzánk.Ez csak igy oldaható meg mert a barátom dolgozik még vasárnap reggel is.
Nekem nagyon kínos, hogy kiabált velem,hisz nem az apám,hogy ezt megtehesse.Meg ugy amugyis:S
Hát de ugy csinált minzha 5 percenként járkáltam vna a wc-re meg hangoskkodtam volna.Pedig akkor 1x mentem ki és akkor is halkan nehogy felkeljenek?
Az én barátommal biztos hogy nem kiabálnának a szüleim.És nemértem hogygondolta zt az apuja?Hogy majd kise mozdulok a szobábol?AMugy még nyáron volt már ilyen eset de akkor aztmondta hogy nemtudt én vok.
Ha fáradt volt, ha nem, bunkó állat az ilyen és kész. Ha az én párom apja kiabált volna, k*rva élet, hogy soha többé nem mennék hozzájuk és én is azonnal hazamentem volna. A párod mit csinált egyébként? Mert én a helyébe megmondtam volna apámnak a magamét.
Nálunk egyszer volt olyan, hogy párom fent húzta le a WCt, elég sokszor csinálta, apám meg nem tudta, hogy a párom van fent, azt hitte, a bátyám, és felüvöltött, hogy mit csinálsz, hülye vagy? (apám elég sóher, szóval azért zavarta, hogy úristen, több víz folyik!) A párom nem hallotta egyébként, vagyis nem tudta, hogy neki szól.
De én apámat úgy leugattam, mint annak a rendje, mikor megtudta, hogy a párom volt, akkor le is nyugodott, meg szégyellte valamennyire magát, mert ha az ő háza, ha nem, azért egy vendéggel nem fog kiabálni.
Még sírtam is utána idegességembe, hogy talán megijedt a párom, de mit sem sejtve jött le utána és mosolygott, hogy túlreagáltam. :)
De visszatérve hozzád: Mit reagált erre a párod? Mit szólt, mikor mondtad, hogy hazamész? És a párod apja mondott utána valamit?
Egyébként meg dolgoznak éjjel, hogy nappal kell aludni? Az ilyen észlényeket is bírom, mint a párom apja is... egész nap issza a kávét nyakra-főre, aztán este bevesz egy rakat altatót és mégis egész éjszaka nézeget, aztán nappal kell annak is fetrengenie...
Ilyen hangoskodós dolog nálunk még nem volt, de én is félve megyek mosdóba, mert ott is a szobájuk mellett van pont. :S
Viszont olyan már volt, hogy hajnalban mentünk dolgozni (3 után keltünk), és még 11kor is bömböltette a tévét, nem tudtunk aludni. Akkor párom szólt neki finoman, utólag meg olyat mondtak neki, hogy mert én ott vagyok, nem fognak nekünk csicskázni... :S
Igazuk van persze azoknak is, akik azt mondják, az ő házuk, de basszus, ha vendég van, az ne pisiljen/wczzen sosem? Talán menjen az udvarra? Ha nappal zavarta őket, gondolom éjjel még inkább zavarná, akkor meg a lány elmegy két napra a barátjához, ne ürítsen?
a barátom benn volt a szobájába szóval nem hallotta,hogy az apuja kiabált velem.Nem mondtam neki semmit hogy miért megyek el mert annyira felidegesitett.Mostmár biztos tudja az okát de nem is hív meg semmit.Amugy sztem se szolt volna rá az apjára mert mellettük jobban kiáll mindnig.
Mivel ez az egész vasárnap volt vagyis ma.Nem dolgoztak meg amugyis nappal dolgoznak,midig déltől 6ig aludni szoktak +este 8tól utána még reggelig.Nem tudom mibe fáradnak el ennyire....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!