Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akar velem...

A barátnőm nem akar velem szeretkezni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, sokat udvaroltam neki. Nem vagyunk már fiatalok (én 44, ő 43), kamaszgyerekeink vannak. De én nagyon vágyom az együttlétre, Ő pedig nem akar. Mit tehetnék?
2011. máj. 27. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom , nem beszélni kell erről, hanem finoman próbálkozni. Hátha közben rájön, megkívánja, és túl is lesztek rajta. Elkezdeni igen nehéz lehet, és ő nem is fogja, ahogy leírod, de eltudom képzelni. Jelenleg én is így érzek, hogy csak azt ne kelljen csinálni, de mikor már mégis ott tartunk (ráadásul nem sűrűn) azért bevallom beletudom magam élni és jól is esik. Nem tudom miért van az, hogy előtte eszembe sem jut, jól megvagyok nélküle.
2011. máj. 28. 02:54
 12/14 yuda ***** válasza:
26%

21.18 as vagyok-és nagyot nevettem, hogy ketten is cáfoljátok, hogy a szex lenne az alapja a párkapcsolatnak :D

Fogalmam sincs hol éltetek eddig, és sajnálom tőlem tudtátok meg :D

Feltételezem idősebb korosztályból vagytok , vagy bigott vallásos agymosást kaptatok és problémátok van etéren, így savanyú a szőlő:D

Jobb ha tőlem tudjátok meg, de az emberek 99,9 %-ának igenis alapvető a szex és ez a fő oka a párkapcsolatok létrejöttének.

Ha vallásosak vagytok, akkor olvashatnátok a bibliában, hogy a paráznaság oka miatt jobb ha házasságban élnek az emberek, mint egyedül és égnek :D

Jóhogy már nem temetitek szegény 43 éves nőt... tudjátok meg, hogy ennél jóval öregebbek is élvezik a szexet és komoly lelki, fizikális, vagy vallási (ez is lelki) okokra vezethető vissza, ha valaki már nem éli meg, de erre ne építsetek filozófiát! :D

2011. máj. 28. 05:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 42 vagyok ,és nem tudom mért,de most jobban élvezem a szexet, mint a huszon-harmincas éveimben.

Viszont,ha régóta nem gyakorolta, nem is kivánja! Ez tuti!Mert "le lehet róla szokni"!

Vezesd vissza,szerettesd meg vele,és fogja kivánni, akár napi szinten is!

42/nő

2011. máj. 28. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagyok, nem vagyok vallásos sem, pusztán értelmes intelligens embernek tartom magam, aki nem egy tárgyat lát a másikban, aki a szexuális vágyait kielégíti, hanem érző, hűséges társat. Nem kell itt példálózni hasonló hülyeségekkel, hogy 99%-nál a szex az alap. Mert te végeztél kutatást vagy felmérést? Ugyan már.. Az, hogy neked az érzelmi intelligenciád kevesebb, azzal meg ne itt dicsekedj.
2011. máj. 28. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!