A barátnőm nem akar velem szeretkezni, mit tegyek?
21.18 as vagyok-és nagyot nevettem, hogy ketten is cáfoljátok, hogy a szex lenne az alapja a párkapcsolatnak :D
Fogalmam sincs hol éltetek eddig, és sajnálom tőlem tudtátok meg :D
Feltételezem idősebb korosztályból vagytok , vagy bigott vallásos agymosást kaptatok és problémátok van etéren, így savanyú a szőlő:D
Jobb ha tőlem tudjátok meg, de az emberek 99,9 %-ának igenis alapvető a szex és ez a fő oka a párkapcsolatok létrejöttének.
Ha vallásosak vagytok, akkor olvashatnátok a bibliában, hogy a paráznaság oka miatt jobb ha házasságban élnek az emberek, mint egyedül és égnek :D
Jóhogy már nem temetitek szegény 43 éves nőt... tudjátok meg, hogy ennél jóval öregebbek is élvezik a szexet és komoly lelki, fizikális, vagy vallási (ez is lelki) okokra vezethető vissza, ha valaki már nem éli meg, de erre ne építsetek filozófiát! :D
Én 42 vagyok ,és nem tudom mért,de most jobban élvezem a szexet, mint a huszon-harmincas éveimben.
Viszont,ha régóta nem gyakorolta, nem is kivánja! Ez tuti!Mert "le lehet róla szokni"!
Vezesd vissza,szerettesd meg vele,és fogja kivánni, akár napi szinten is!
42/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!