Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25év után/45vagyok/feleségem...

25év után/45vagyok/feleségem mást szeret, de én még csak öt szeretem mitcsináljak, hogy vissza kapjam öt, nem tudok nélküle élni, nem iszok, nem kocsmázok, csak neki és családomnak éltem, mit csináljak, hogy szeressen megint?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az idézet Müller Péter egyik legkorábbi könyvéből van, azt hiszem, a "Benső Mosoly" volt az. Itt vannak Müller idézetek, stb... [link]
2011. máj. 28. 20:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg beleélni magad az ő lelki világába. Talán rá tudsz jönni, hogy mi vonzotta máshová, mi az, amit tőled várt , de nem kapott meg. De azért neked nem kell megváltoznod, csak hogy próbáld az ő helyzetét és inditékait megérteni.

Aztán meg olyan nincs, hogy "nem tudok nélküle élni". Ez legalábbis súlyos társfüggőségre utal. A másik embernek esetleg nehéz elviselni egy túlzott ragaszkodást. Itt találsz példákat arra, hogy mi mindennel lehet összetéveszteni a szeretetet vagy a szerelmet:

[link]

2011. máj. 28. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A súlyos társfüggőség nem egy betegség 25 év házasság után, hanem egy természetes állapot szerintem.
2011. máj. 29. 13:06
 14/16 A kérdező kommentje:
még mindig árol bére,szerintem.bekellene vonni 1harmadik személyt/szakit ezen a téren nem rokont/aki meghalgatna,kit ,hol keressem
2011. máj. 30. 08:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom természetesnek, hogy társfüggő valaki. Szörnyű a másik emberne, szóval annak, akin függ a másik. Annyi önállóság kell mindenkinek, hogy megálljon a lábán egyedül. Nem kisbabák vagyunk, hanem felnőttek.
2011. jún. 1. 23:57
 16/16 Eva87 válasza:
Igazan tiszteletre melto egy iljen hosszantarto hazasag a mai vilagban,ezert teleg erdemes kuzdeni erte.Erdemes feleleleviteni a regi emlekeket,amikor egymasba szeretettek,hogy azok az erzesek ujra eletre keljenek.Erofeszitest kell tenni a sikeres kapcsolat megvalositasahoz es megtartasahoz es ha eddig sikerult akkor biztosan ezut is fog.
2015. jan. 9. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!