Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parommal nem akarunk elmenni...

A parommal nem akarunk elmenni az erdore, es valami jo kifogas kellene. Adnatok tippeket? Bovebben lent

Figyelt kérdés
kulfoldon vagyunk a parommal, a rokonainal, o tobb mint fel eve kint van, en most jottem masfel hete. a rokonoknak dolgozik o,naluk lakunk, nekem meg ok szerelnek munkat. mult hetvegen elmentunk velik halaszni, most az erdore hivtak flekkenezni, jovoheten szulinapolni kell azutan elsoaldozas... szoval semmi kedvem minden hetveget velik tolteni, foleg hogy most hetvegen jonnek valami ismerosuk is, akikkel nem ereznem jol magam. nem tudjuk az igazat mondani, hogy nem akarunk menni, mert megsertodnek. adnatok valami jo tippeket?
2011. máj. 26. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Nos,én maximálisan átérzem a helyzeted.Én is szintén kinn élek,a párommal külföldön Angliába,csak nincsenek rokonok,akik minden programot sóznának a nyakunkba.bár biztos kedvességből teszik mindezt,szerintem felnőttek vagytok meg tudjátok beszélni ezt.Minden párnak kell egy kis magány,ezt tudjuk mindannyian.Nekem csak annyiba rossz a helyzet,hogy a párom húga viszont itt él,bár fizeti az albérletét,de mi tartjuk el már egy hónapja és hát még ki tudja meddig.Hidd el,ez sokkal idegesítőbb ha bele gondolsz.Szóval sok sikert,és örülj annak,hogy legalább a fizutokon nem kell osztozkodni.

:))

2011. máj. 26. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!