Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember aki már...

Van itt olyan ember aki már több éve elfeledte mi az hogy szex?

Figyelt kérdés
Mi az oka és hogyan is történt?Hogyan lehet kibírni és károsodik e az ember,vagy igenis újra lehet kezdeni?
2011. máj. 26. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

15:01 vagyok.

Kedves kérdező, és 21:07-es!

Köszönöm a biztató szavakat!

A helyzet dióhéjban az, hogy elvált vagyok, van egy gyermekem. Válás után összejöttem valakivel. Nagyon szépen indult minden, úgy éreztem, végre van valaki, aki ugyanazt érzi irántam, mint amit én érzek. Aztán majd' egy év alatt kiderült, hogy részéről csak színjáték volt, érdekből tett mindent. A gyerekemet ki akarta utálni az otthonomból, és szerette volna a lakásomat is megkaparintani magának, és a családjának.

Köszönöm szépen, de ennek az esélyét sem szeretném megadni többé az életben!!! Úgy érzem, nem tudnék többé senkiben megbízni. Hiszen benne is maximálisan bíztam, és mi derült ki a végére!!! Ezért nem tudnék senkit átölelni, nemhogy ágyba bújni...

Azért köszönöm a biztató szavakat.

2011. máj. 27. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!