Nagypapám 80. születésnapjára mit vegyek?
Mennyi pénzből???
Ha én 80 éves lennék, és ff-i, akkor sztm. egy békebeli idős oldtimer autónak örülnék a legjobban...
Kis pénzből??? Hmmm...nehéz kérdés:
korabeli gramofon? petróleumlámpa, képes gyűjtemény, levelezőlapok a régi korokból...???
Régi épületek makettjét? Órát (de olyan tipikus régi - míves mesterét...), falikakukkot...
vagy vidd el egy néptörténeti múzeumba, vagy vannak régi korokat idéző szinházi előadások...(lehet, h. az élmény szebb ajándék lesz neki, mint egy tárgy...)
bocs, az előző vagyok... tudom, h. g*ci vagyok, de nem hagyhatom ki:
PÉNISZPUMPÁT!!! XDDDD
Igazából ezt az tudja megválaszolni aki ismeri őt.
Az én nagyanyám 5 évvel ezelőtt volt 80 éves, mobiltelefont kért és kapott is. Azóta már cserélni is kellett, mert egyszerre telefonált és mosogatott. :)
22:40 ..de aranyos a nagyid:))))))telefon 80évesen:):)
mondjuk kiskorától kezdve,egészen idős koráig képek mondjuk egy nagy albumba,vagy naptárnak..anyukájáról meg apukájáról is,unokák!:)és magáról természetesen.
nagyanyám egyébként nagyon fiatalosan kezeli a mobilt, igaz előtte fel kell tenni a közellátó szemüvegét.
Amit mondani akartam: attól, hogy valaki 80 éves, nem feltétlenül kell múltidéző ajándékot kapnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!