Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted melyik a normálisabb...

Szerinted melyik a normálisabb eset, ha szabad így fogalmazni?

Figyelt kérdés

Első eset:

Adott egy lány,15 évesen elveszíti a szüzességét,1 év együttlét után a barátjával,azóta,már eltelt még egy év és még együtt vannak.Szóval most a lány 16 éves.

Második eset:

Adott egy lány,talán még nem veszítette el a szüzességét,de minden buliban 8-10 fiúval csókolózik,flörtöl,és direkt ezt számolja,sokak szerint már mosdóban is pettingelt,hogy finoman fogalmazzak.

A lány 17 éves.Ezt csinálja már 1-2 éve.

Felnőtt szemmel,vagy külső szemlélőként melyik a helyesebb?

Egy lány aki elég fiatalon elveszítette a szüzességét,de a barátjával a mai viszonyokhoz képest régóta együtt van,vagy pedig egy lány aki nem veszítette el,de a fent említett dolgokat csinálja?

2011. máj. 23. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
első
2011. máj. 23. 18:20
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Mivel az első esetben a lányt 2éve ua srác mellett látják, nem úgy köszönünk, hogy szűzhártyát csekkolunk, nincs miért elítélni, Ha normálisan viselkednek nyilvánosan, ami csukott ajtók mögött történik nem ránk tartozik.

A második esetben a lány "jókislány", de minősíthetetlen a nyilvános viselkedése, jogosan súghatnak össze a háta mögött.

2011. máj. 23. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

egyértelműen 1.!!

egyébként te vagy az 1.lány?

2011. máj. 23. 18:23
 14/18 A kérdező kommentje:

Én egy fiú vagyok,a barátnőm az első lány.

Az előbb rosszul írtam,a 2. lány pedig a barátnőm unokatestvére.

Nagyon rossz vele a kapcsolatom,mivel neki ez a természetes,amit ő csinál,a barátnőmet próbálja befolyásolni.Ha már nem lennék vele ő is ilyen lenne.

2011. máj. 23. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:
azért fura hogy ilyet feltételezel a barátnődről
2011. máj. 23. 19:33
 16/18 A kérdező kommentje:

Mentünk szét 3 hétre egyszer,az unokatesója miatt,szóval a 3 hét elég volt példának..(:

Nem a levegőbe beszélek.Tényeket írtam.

2011. máj. 23. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
nézőpont kérdése. Az első jobb, mert a szerelmével van, és úgytűnik nem csak b.ni kellett a srácnak ha még együtt vannak. A második..ő csak élvezi az életet..a legrosszabb ami történhet hogy leqrvázzák..de ha nem veszi fel magára, akkor az sem gáz
2011. máj. 23. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Az elsővel nincs semmi baj.
2011. máj. 23. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!